Spoon: Ένα πολυσυλλεκτικό meeting point που κάνει τη γεύση καθημερινή συνήθεια

Το Spoon είναι ένα café που τιμά τον τίτλο του και επιλέγει να σερβίρει το δικό του χαρμάνι, που φέρει αποκλειστικά την υπογραφή του.

The LiFO team, 9.1.2020 | 16:53

Το Spoon είναι ένα όνομα μικρό και εύηχο, που το θυμάσαι εύκολα. Οι γεύσεις και η ατμόσφαιρά του όμως είναι τέτοιες που τις θυμάσαι για καιρό. Αυτό το spot με τον ευρωπαϊκό αέρα και τη φιλοξενία της ελληνικής κουλτούρας έχει κατακτήσει από το 2012 την πόλη της Θεσσαλονίκης και μαζί μια θέση στην καθημερινή γευστική αναζήτηση που οδηγεί τα βήματά σου στη γωνία Παύλου Μελά & Π.Π. Γερμανού.


Το Spoon είναι ένα café που τιμά τον τίτλο του και επιλέγει να σερβίρει το δικό του χαρμάνι, που φέρει αποκλειστικά την υπογραφή του. Αλλά εμπνέεται και από τη γαστρονομική παράδοση της Βόρειας Ελλάδας με πιάτα που ανεβάζουν τον πήχη της ποιότητας και απευθύνονται σε κάθε στιγμή της ημέρας, σε κάθε περίσταση και διάθεση.

 

Spoon: Ένα πολυσυλλεκτικό meeting point που κάνει τη γεύση καθημερινή συνήθεια
Ο χώρος συνδυάζει πoπ αισθητική με ρετρό στοιχεία.

 

H γλυκιά βάφλα, που αποτελεί best seller του μενού, συμπληρώνεται πλέον με εξαιρετικές αλμυρές εκδοχές, ενώ οι δροσιστικές σαλάτες, τα κρύα σάντουιτς, οι ζεστές μπρουσκέτες, τα λαχταριστά πιάτα με pasta, οι γευστικές tortillias και το αυθεντικό croque monsieur αποκλείεται να σε αφήσουν αδιάφορο.


Στο Spoon θα βρεις σε πώληση τη σοκολάτα Tony's Chocolonely από την Ολλανδία, που παράγεται με slave free συνθήκες, προωθώντας το μήνυμα ενάντια στην παιδική εκμετάλλευση, και οι γεύσεις της γίνονται έμπνευση για τρεις γλυκές βάφλες που προστίθενται στη λίστα με τα must-try. Δίπλα στις γεύσεις μπορείς να απολαύσεις φυσικούς χυμούς που θα σε γεμίσουν ενέργεια, ροφήματα ή κάποιο τσάι από την πλούσια λίστα επιλογών αλλά και χειροποίητα γλυκά.

 

Spoon: Ένα πολυσυλλεκτικό meeting point που κάνει τη γεύση καθημερινή συνήθεια
Για φαγητό και γλυκό στο Spoon.


Ο χώρος, άκρως φιλικός και νεανικός, συνδυάζει πoπ αισθητική με ρετρό στοιχεία σε ένα περιβάλλον όπου οι ρυθμοί, οι γεύσεις και τα χαμόγελα δεν θα σε αφήσουν να βαρεθείς. Αυτή η συνταγή επιτυχίας δεν αντιγράφεται εύκολα αλλά διαδίδεται με γρήγορους ρυθμούς και μπορεί να γίνει οδηγός επιτυχίας για franchise σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και όχι μόνο (σύντομα το Spoon θα βρεθεί και στην Κύπρο).

 

Το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη για δημιουργία και όχι απαραίτητα εξειδικευμένες γνώσεις. Το Spoon αναλαμβάνει ως έμπιστος συνεργάτης όλα τα υπόλοιπα, που αποτελούν τη βάση για μια επιτυχημένη επιχείρηση.


Ένα meeting point που συγκεντρώνει στον ίδιο χώρο φοιτητές, νεολαία, περαστικούς και εργαζόμενους, καθώς τους ενώνει η ίδια ανάγκη για ποιοτική γευστική απόλαυση. Μια απόλαυση που την τρως με το κουτάλι...

 

Spoon, Παύλου Μελά 38, Θεσσαλονίκη, 2310 220290, Facebook, Instagram

Οδηγός Γεύσης