Χριστούγεννα στην Αθήνα: Στείλτε την ευχή σας για το 2021

Η Τεχνόπολη και ο Δήμος Αθηναίων, μας καλούν να ενώσουμε τις φωνές μας και να υποδεχτούμε το 2021 με τις πιο αισιόδοξες ευχές.

LIFOTEAM 24.12.2020 | 14:10

Οι φετινές γιορτές είναι πολύ διαφορετικές απ' όσες έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα - αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με τον δικό μας τρόπο, για να αποχαιρετίσουμε μία δύσκολη χρονιά και να υποδεχτούμε το 2021 με νέα αισιοδοξία.

 

Καθώς φέτος την παραμονή Πρωτοχρονιάς, λοιπόν, δεν θα είμαστε κοντά όπως θα θέλαμε, ο Δήμος Αθηναίων μας δίνει την ευκαιρία να γιορτάσουμε με διαφορετικό τρόπο την αλλαγή του χρόνου μέσα από μία πολύ ξεχωριστή ενέργεια - και τη βοήθεια της τεχνολογίας.

 

Χριστούγεννα στην Αθήνα: Στείλτε την ευχή σας για το 2021

 

Έτσι, φέτος, στέλνουμε τις ευχές μας για το 2021 από μακριά, αλλά με τον πιο όμορφο και δημιουργικό τρόπο: Δημιουργούμε το δικό μας βιντεάκι, μετράμε αντίστροφα από το 10 μέχρι το 1 και στέλνουμε τις ευχές μας για τη νέα χρονιά. Οι ευχές μας, θα δημιουργήσουν ένα «πολύχρωμο μωσαϊκό», μία σύνθεση της πόλης μας, της Αθήνας, που που «ενώνεται» με κάθε τρόπο, δίνοντας το στίγμα της ζεστασιάς, της ελπίδας, του «μαζί». Οι ευχές όλων μας, θα δημιουργήσουν ένα γιορτινό βίντεο, μία δόση χαράς και αισιοδοξίας, που θα μεταδοθεί live από την ΕΡΤ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

 

Για να συμμετέχετε κι εσείς, στείλτε το βίντεό σας (μάξιμουμ διάρκεια 30'') μέσω wetransfer ή μέσω e-mail στο [email protected] μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου 2020, στις 17:00.


Την τελευταία νύχτα του χρόνου, ενώνουμε τις φωνές μας και αποχαιρετούμε όλες και όλοι μαζί το γεμάτο προκλήσεις 2020. Μετράμε αντίστροφα και υποδεχόμαστε το 2021 με τις πιο αισιόδοξες ευχές για μια χρονιά γεμάτη «φως»!

Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός