Με αφορμή την Διεθνή Έκθεση Κοσμήματος Joya στη Βαρκελώνη, 6 Έλληνες και 28 ξένοι σχεδιαστές κοσμημάτων, ταξιδεύουν και συναντιούνται ξανά, αυτή τη φορά σ'ένα νέο χώρο, το «Popeye Loves Olive» στην Αθήνα. Σκοπός αυτής της συνάντησης είναι η διάδραση και ο μετασχηματισμός του ατομικού σε ομαδικό, της διαφορετικότητας σε ενοποίηση και της ανταλλαγής σε μοίρασμα.
Η Μαρία Τσιμπισκάκη γεννήθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης, σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και με το κόσμημα ασχολήθηκε από το 1990 αφού παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής, γλυπτικής, σχεδιασμού και κατασκευής κοσμήματος. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
Αντιλαμβάνεται το κόσμημα σαν ένα συνδυασμό γραμμών, χρωμάτων και υλικών που προκύπτει κάτω από μια συγκεκριμένη ψυχική διάθεση. Αυτό που επιδιώκει είναι κάθε κόσμημα να είναι άρτιο και άψογα προσαρμοσμένο στην ανατομία του σώματος ώστε να γίνεται απαραίτητο συμπλήρωμα της εμφάνισης και της προσωπικότητας αυτού που το φοράει.
Είναι μέλος της διεθνούς κοινότητας εικαστικού κοσμήματος klimt02 , της Ιταλικής Ένωσης Σύγχρονου Κοσμήματος AGC και Gioiellodentro. Η δουλειά της εκτίθεται σε γκαλερί, κοσμηματοπωλεία και εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.