Ένας κύκλος, μια Λέσχη διαφορετική από τις άλλες, εγκαινιάστηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, στην Ενδορφίνη. Πρόκειται για μια νέα δράση της Ενδορφίνης που απευθύνεται σε όσους ακόμα αναζητούν στιγμές απλές, με γέλιο, ανατροπή, φαντασία και ανεπιτήδευτη επικοινωνία. Κάνοντας αυτό που τα μικρά παιδιά γνωρίζουν τόσο καλά και μέσα από αυτό εκφράζονται και εξελίσσονται: αλληλεπιδρώντας και παίζοντας. Παιχνίδια που έχουν χιούμορ, διεγείρουν το μυαλό και στο τέλος προκαλούν ευεξία, απελευθερώνοντας την ορμόνη της...ενδορφίνης. Παιχνίδια χωρίς νικητές και χαμένους.

 

Σε ένα περιβάλλον σαλονιού, που μας χωράει όλους και μας περιποιείται όλους, με ωραία μουσική και ποτό, φτιάχνουμε ομάδες, γνωρίζουμε κόσμο, θυμόμαστε ταινίες, παίζουμε παντομίμα και παιχνίδια γνώσεων, λύνουμε αστυνομικούς γρίφους, μαθαίνουμε νέες λέξεις, φτιάχνουμε ιστορίες και άλλα πολλά...

 

«Ο Κύκλος των Χαμένων Παιχνιδιών» είναι μια ιδέα που υλοποιείται από την Ομάδα της Ενδορφίνης σε συνεργασία με την Μαριλένα Μανθούλη, που έχει δημιουργήσει και λειτουργεί τον πρότυπο παιδικό σταθμό, «Έλα να παίξουμε», αλλά ξαφνικά διαπίστωσε ότι αν δεν χαλαρώσουν και οι «μεγάλοι» τα πράγματα είναι πολύ...σοβαρά.