ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.5.2020 | 13:28

;

Που τους βλέπετε τους πενηντάρηδες που βρίσκουν τριαντάρες και εικοσάρες; Εγώ όσους γνωρίζω δεν βρίσκουν καθόλου γυναίκα ούτε οι συνομήλικες δεν τους θέλουν.
11
 
 
 
 
σχόλια
Πρώτον, γιατί πρέπει να σε νοιάζει, δεν σε θέλουν μία δεν τους θέλεις δέκα.Δεύτερον, αν σου αρέσει εσένα ένας που είναι χρόνια μικρότερος ή μεγαλύτερος δεν τους πέφτει λόγος.Σταμάτα να εστιάζεις σε αυτά. Αν θέλει κάποιος όντως να σε γνωρίσει δεν θα ζητήσει ταυτότητα για να δεί ημερομηνία γέννησης.
Η Σημερινή κοινωνία χαρακτηρίζεται από την Απόλυτη Υποκρισία.Κανείς δεν είδε τίποτα ,κανείς δεν άκουσε τίποτα ,κανείς δεν ξέρει τίποτα.Για να υπάρχουν και στην χώρα μας πολλά site γνωριμιών και όχι μόνο ,για να υπάρχουν τόσα επιμέρους site που (κρύβονται) κάτω από μεγάλα App φωτογραφιών ,για να υπάρχουν οι όροι suggar girl /suggar daddy ,για να μην αναφέρω επίσημες έρευνες για την ΕΛΛΑΔΑ Διεθνές κέντρο πορνείας η ΕλλάδαΤης Χριστίνας ΔαμουλιάνουΤα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αποδεικνύονται ο αποτελεσματικότερος προαγωγός της σωματεμπορίας και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναικών και παιδιών στην Ελλάδα -χώρα διέλευσης, προορισμού- και όπως αρκετοί πιστεύουν στην Ευρωπαϊκή Ενωση και προέλευσης των θυμάτων.Οι «ροζ αγγελίες» και τα νυχτερινά τηλεοπτικά σποτ εξασφαλίζουν τη διάθεση του «εμπορεύματος».Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση που εκπονήθηκε από κοινού από τον Τομέα Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) και τον Συνήγορο του Πολίτη, τα στοιχεία είναι δραματικά, καθώς η πορνεία τα χρόνια της κρίσης αυξήθηκε κατά 1.500%.Και για να δούμε και πρόσφατη έρευνα 3/2019 Φοιτήτριες πορνεία: Πάνω από 2.000 κοπέλες σε κάθε ροζ site Αυξάνεται επικίνδυνα ο αριθμός των νεαρών κοριτσιών που μπλέκονται στην πορνεία μέσω των αγγελιών σε ροζ site,επίσης αυξάνεται με γεωμετρκή πρόοδο και ο αριθμός των κοριτσιών 22-35 ετών που αναζητούν οικονομική στήριξη μέσα από μέσα μαζικής δικτύωσης ,χωρίς να υπολογίζουν κινδύνους ακόμα και από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα,Οπότε η Ελληνική Κοινωνία δεν έχει μόνο τεράστια προσφορά ,αλλά και ζήτηση...
Αυτες ονειρευονται 30-35αρηδες γυμνασμενους και με επιπεδο. Για να τις ερωτευτουν και να τις παντρευτουν. Κουνια που τις κουναγε. Τον 50αρη τον θεωρουν γερασμενο. Ας κατσουν μονες τους με τα ψυχολογικα τους.
Οι περισσότεροι 50+ είναι με μπυροκοιλιά και γενικά κάτω του μετρίου. Μην βλέπεται τις εξαιρέσεις και τα περιοδικά. Οπότε όταν βλέπεται πιπινάκια με τέτοιους , ε οκ, λεφτά.