ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.10.2019 | 19:31

Νοικοκυριό.

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω σχέση με άντρα που δεν ξέρει να κάνει δουλειές στο σπίτι και να μαγειρεύει. Δουλεύουμε κι εμείς όπως και οι άντρες, γιατί να φορτωνόμαστε σαν τα μουλάρια μόνες μας όλο το νοικοκυριό; Θέλω να τις μοιραζόμαστε και να βρίσκω κι εγώ τις δουλειές έτοιμες, τα ρούχα σιδερωμένα και φαγητό στο τραπέζι. Μας θέλουν να κάνουμε όλες τις δουλειές να καθαρίζουμε να σιδερώνουμε να μαγειρεύουμε να βγάζουμε και λεφτά, να είμαστε και ορεξάτες για σεξ. Λεφτά για κοπέλα δε θέλουν οι περισσότεροι να δώσουν.Το δικό μας κέρδος ποιό είναι; Μήπως αρμενίζουμε στραβά; Καλύτερα στην καναπεδάρα μου ξεκούραστη χωρίς πασά πάνω από το κεφάλι μου και σεξάκι χωρίς υποχρεώσεις. Κορίτσια περνάμε και μόνες μας καλά ας μην παντρευτούμε ποτέ,καλύτερα ανύπαντρες παρά δούλες!
21
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι ανάγκη να τα γράφεις εδώ απλά ανακοίνωσέ του ποιες δουλειές θα κάνεις εσύ και ποιες αυτός. Μην υποχωρήσεις ούτε χιλιοστό για τις δουλειές που θα του αναθέσεις και αξιολόγησε πόσο καλά θα τις κάνει. Αλλά μια ερώτηση: γιατί τον κρατάς ακόμα;
Κοιτα συμφωνώ εννοείται στο να μοιράζονται οι δουλειες και στους 2 αλλα αυτο τι το ήθελες?" Λεφτά για κοπέλα δε θέλουν οι περισσότεροι να δώσουν.Το δικό μας κέρδος ποιό είναι;"Δηλαδη αν σου πω : Θα κανεις τις δουλειές του σπιτιού και θα κανουμε σεξ οποτε θέλω εγω με αντάλλαγμα να σε πληρώνω καθε μήνα! Πως σου φαίνεται? Πως σου ακούγεται? Πως νιώθεις?
Εσένα έψαχνα.Έφυγε η οικιακή βοηθός πήγε Αγγλία. Ερχόταν 1 φορά κάθε τρίτη βδομάδα για να κάνει τα βασικά πλυντήριο,σίδερο και σκούπα. 40ευρώ για 7-8 ώρες. Εχω λιώσει εδώ μέσα. Πότε μπορείς;;
Ωραια παραδειγματα δινεις "κοριτσια μην παντευεστε " , ειμαστε που ειμαστε λιγοι στην ελλαδα θα αποδεκατιστουμε θα μας κυριεσουν οι μεταναστες θα γινουμε ξενοι στην ιδια μας την χωρα . Τι αλλο θελεις δηλαδη ? να πλενει να μαγειρευει να τα κανει ολα εσυ τι θα κανεις ? Αλλο ειναι να σε βοηθαει και αλλο ειναι να το απαιτεις να το κανει . Μονο εμεινε το κρεβατι αν βρεθει και εκει λυση τι να τον κανεις τον αντρα μετα ..
Όταν ζεις μόνη σου δεν κάνεις δουλειές στο σπίτι.Το αφήνεις χωματερή και για φαγητό απέξω;Όταν έχεις οικογένεια συνήθως επειδή η γυναίκα θα μείνει σπίτι όταν κάνει παιδί θεωρείται λογικό να κάνει τις δουλειές οσο λείπει ο άντρας στη δουλειά.Αν όμως έρχεται από τη δουλειά και πάει καρφί τηλεόραση υπολογιστή τότε ναι είναι μαλάκας και ψάχνει δούλα.Οταν εργάζονται και οι δύο και υπάρχουν και παιδιά εκεί τα κανονίζεις από την αρχή ποιος κάνει τι και ποιες μέρες για να μην υπάρχει γκρίνια.
Πες τα ρε φίλε. Μην τις παρεξηγείς, 1 φορά τον μήνα θα δεις αυτή την ''εξομολόγηση'' που το παίζουν ηρωίδες , θύματα κτλτ κτλ λες και τις υποχρέωσε κανείς να το κάνουν. Τι να πεις.
Μη μας χαλάς το όνειρο να γίνουμε νυφούλες κάποιες που θέλουμε! Αναφέρεσαι σε καταμερισμό εργασίας. Όντως η γυναίκα είναι φορτωμένη με πάρα πολλές υποχρεώσεις συν και εξωτερική δουλειά αν έχει. Το νοικοκυριό έχει πάρα πολλές δουλειές ανεξάντλητες. Το σωστό είναι να βοηθά και ο άντρας αλλά να μην πάρει το ρόλο της γυναίκας αποκλειστικά. Χρειάζεται απλά κατανόηση, σεβασμός και επικοινωνία στο ζευγάρι. Μια όμορφη αρμονική συμβίωση. Έτσι το φαντάζομαι προσωπικά. Πιο πολύ στις ταινίες γίνονται όλα αυτά πραγματικότητα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ