ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.10.2019 | 14:04

ΣΕΞ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Πριν βγούμε ήταν όλη την ώρα καλημέρα καληνύχτα και στείλε μου όποτε θες και μες την γλύκα. Βγήκαμε,τα είπαμε,τα ήπιαμε ,πήγαμε σπίτι του και κάναμε σεξ! Και τι έγινε ερωτώ! Από χθες το λοιπόν μην τον είδατε τον τύπο! Πραγματικά για μένα δεν παίζει κανένα ρόλο το πότε θα το κάνω,τη σημασία έχει αν είναι στο πρώτο ή στο πέμπτο ραντεβού. Γιατί να μην κάνουμε ότι νιώθουμε και πρέπει να είναι όλα σε λογικά και ηθικά κουτάκια. Νιώθω χαζή όμως γιατί εξαφανίστηκε. Να σημείωσω ότι είχε προηγηθεί συζήτηση οτι για αυτόν δεν σημαίνει κάτι και δεν χαρακτηρίζει κάποια από αυτό!
53
 
 
 
 
σχόλια
Ζούμε το 2019 ,τι (εύκολες) και (δύσκολες) ?Ενήλικοι και οι δυο .Η Ερωτική επαφή είναι χαρά ,είναι Ζωή,το κάνατε ,το χαρήκατε ,τελείωσε.Από εκεί και πέρα το γιατί εξαφανίστηκε πολλοί πιθανοί λόγοι .Κολλημένος με την πρώην ,δεν του άρεσε,δεν είχε υπομονή για δεύτερη φορά,είναι ο τύπος (πολιορκώ,χτυπάω,φεύγω)..Καμιά ενοχή δεν πρέπει να έχεις..Τι είχες τι έχασες...Είναι ποιο σημαντικό η προφύλαξη για κάθε τυχόν ((παρατράγουδο)) παρά να αναλώνεσαι σε ενοχές χωρίς λόγο και αιτία.Η Ζωή είναι απίστευτα σύντομη και απρόβλεπτη.Οπότε Carpe diem
Εμ, να μάθεις να μην ανοίγεις τα πόδια στον κάθε τυχαίο. Τώρα να τα λουστείς. Προχώρα παρακάτω και μην τον σκέφτεσαι. (Στην θέση σου θα έκανα τέστ για ΣΜΝ).
Όταν δεν ξέρουμε καλά έναν άνθρωπο, αυτά μπορεί να συμβούν. Δεν είχες προηγούμενες εμπειρίες μαζί του για να ξέρεις αν είναι ειλικρινής, αν κρατάει το λόγο του, αν είναι της μιας βραδιάς. Οπότε έχεις και συ μέρος της ευθύνης που εμπιστεύτηκες κάποιον που δεν γινόταν να εμπιστευτείς ακριβώς επειδή τον ήξερες μια μέρα. Την επόμενη φορά μη βιαστείς τόσο. Δες αν αυτά που λέει τα τηρεί.
Εσύ γιατί νιώθεις χαζή; Έκανες ο,τι ένιωθες. Δεν έκανες κάποιο λαθος, δικό του το πρόβλημα. Ούτε θα σταματήσεις να κάνεις αυτό που θες επειδή υπάρχουν και αυτού του είδους οι άνθρωποι. Πάμε παρακάτω!
Μπας και ειπες καμμια βλακεια κατα τη διαρκεια που ησουν μαζι του; Ειχε τιποτα εντελως ξενερωτικο το σωμα σου; Βρωμαγες; Ειδε ή ακουσε κατι που τον ξενερωσε; Αυτα πες μας... γιατι αν γουσταρεις και εχεις χημεια πας και μια και δυο και τρεις και οσες φορες θες. Εδω κατι εγινε που δε μας λες ή δε καταλαβες για να μας πεις...
Δεν έχω κάτι περίεργο στο σώμα μου ισα ίσα το προσέχω, γυμνάζομαι και φαινόταν πολύ ενθουσιώδης με αυτό. Ίσα ίσα το σεξ ήταν κακό από την δική του την πλευρά σε φάση διαρκείας αλλά δεν τον έκρινε κάνεις για αυτο..τι να σου πω αν έγινε κάτι και δεν το κατάλαβα, δεν το ξερωω
Ε τότε ίσως θεώρησε πως δεν είχατε χημεία στο σεξ και για αυτό να αποχώρησε. Εσύ λες πως εκείνος ήταν χάλια σε αυτό το κομμάτι, αλλά εκείνος μπορεί να είναι πολύ εγωιστής και να θεώρησε πως μεταξύ σας δεν λειτουργεί, οπότε είναι πολύ πιθανό ότι θα πειραματιστεί αλλού και αν πάλι τότε ίσως παραδεχτεί στον εαυτό του πως ήταν μάπα το σεξ που κάνει. Δες το αλλιώς, γλίτωσες από ένα κακό σεξ.
Πήρε αυτό που ήθελε και σε πέταξε σαν λεμονόκουπα απλά εν γνώση σου αφού είσαι απελευθερωμένη. Δεν ξέρω, είμαι πολύ κατά του σεξ στο πρώτο καιρό γιατί είμαι βαθιά συναισθηματική. Πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη πρώτα και να γίνεται μετά αυτό σε όρια σχέσης. Δεν θα ένιωθα και άνετα κιόλας με κάποιον άγνωστο. Χάθηκε το συναίσθημα, το ενδιαφέρον να γνωρίσει κανείς τον άλλον και αμέσως στο κρεβάτι σαν τα κρέατα.Εσύ ένιωσες άνετα αμέσως εντάξει και αυτό αφού το επιθυμούσες. Δεν πρέπει όμως να απορείς γιατί εξαφανίστηκε μετά αυτός και ούτε να παραπονιέσαι. Μη με κράξει κανείς. Απλά λέω πως σκέφτομαι προσωπικά.
Οι αντρες οταν θελουν σεξ στον πρωτο ραντεβου ειναι για ξεπετα οτι και να λενε! Αλλιως θα τον ενδιαφερε να ξερει με ποια εχει να κανει..οχι να το κανει με μια αγνωστη ουσιαστικα
Δεν μου κάθεται καμία. Όλες με απορρίπτουν. Έλεγα μια χαμηλών ηθών γυναίκα σαν και εσένα δεχόταν αλλά βλέπω τώρα το έχεις δει εγωιστικά επειδή σε παράτησε ο άλλος.
Το πρόβλημα μου είναι πως έδειξε έναν διαφορετικό χαρακτήρα και ενδιαφέρον πριν να γίνει, τόσο σε λόγια (δεν είμαι της ξεπέτας) όσο και σε πράξεις. Αν ήταν ξεκάθαρος θα το εκτιμούσα και θα έπραττα ανάλογα.
Λαφυρο ειναι το sex; Δηλαδη το παιρνεις μια φορα και παει εφυγες; Εγω ξερω οτι αν μου αρεσε δεν θα το εκανα μια φορα και μετα θα εφευγα. Αντι να σας απασχολει αυτο, σας απασχολει οτι σας πηρε το "λαφυρο". Επισης, για ποιο λογο δεν λεμε οτι και εσεις παιρνετε ενα αντιστοιχο λαφυρο; Υποθετοντας (προφανως!) ότι εγινε συναινετικα.
Εσύ πέρασες καλά αν ναι μην το σκέφτεσαι δεν άξιζε να σε έχει. Εγώ πάντως όλες η σχέσεις μου ήταν με αυτά τα κορίτσια που έκανα κάτι από την πρώτη μέρα. Δεν μπορώ αυτές που λένε μη σε όλα και την υποκρισία. Καλά έκανες και αυτός απλά ήταν σκάρτος. Η πρώτη φορά είναι απλά η καυλα της στιγμής. Η επόμενες είναι απόλαυση αφού σιγά σιγά μαθενεις τον άλλον.
Καταρχάς άσε τι έλεγε,άντρα που θέλει να πηδήξει, συγγνώμη κιόλας, θα σου τάξει τον ουρανό με τα άστρα και γενικα θα πει ότι πιστευει πως θέλεις να ακούσεις. Εσύ καλά έκανες και έκανες αυτό που γουσταρες. Έπρεπε όμως να χεις και στο πίσω μέρος του μυαλου σου αυτήν την εκδοχή. Ο τύπος αυτό ήθελε από εσένα. Το πήρε και δε θέλει άλλο. Προφανώς να κατάλαβε ότι και συ αυτό ήθελες για αυτό ενεδωσες αμέσως αλλά δεν τον νοιάζει κιόλας τι ήθελες εσύ και τι όχι. Ο σκοπός επετεύχθη και μη τον είδατε. Σε καταλαβαίνω που λες ότι νιώθεις χαζή, είναι κάπως οκ. Αλλά ξαναλέω,έκανες αυτό που γουσταρες μη το μετανιωνεις και απλά πήγαινε παρακάτω.
Το ξέρω. Εγώ να φανταστείς ενος κυρίου δε του έκατσα αμεσως ,δεν μου έβγαινε όχι για τίποτα άλλο, και μετά από δύο φάσωματα έγινε καπνός δεν έκανε υπομονή ούτε για το τρίτο το καλό χαχαχαχαχα δε βαριέσαι υπάρχουν πολλά τέτοια εκεί έξω σε λίγες μέρες θα το σκέφτεσαι και θα γελας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ