Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.10.2016 | 16:54

Γιατί

Γιατι παντα να με μειωνουν ολοι οι σύντροφοί μου; Τι λάθος κάνω και δεν με εκτιμάει κανείς. Ολοι θελουν να παιρνουν απο εμενα και κανεις δεν μου δινει απολυτως τιποτα. Μεχρι και το κερατο εχω συχωρεσει ναι εχω φτασει σε αυτο το σημειο. Μου ειχε υποσχεθεί ότι δεν θα ξαναγίνει και τελικά ποιο ήταν το αποτέλεσμα. Να τους βρω μέσα στο σπίτι με την καλύτερη μου φίλη. Όταν ζήτησα εξηγήσεις μου είπε όσα μου δίνεις δεν μου αρκουν είμαι άνδρας τι περίμενες ότι θα μείνω με τις ανασφάλειές σου. Θέλω να χωθώ σε μια τρύπα και να μην ξαναβγώ μέχρι να πεθάνω.
5 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
avatar
Ανώνυμος/η 23.10.2016 | 18:37
Η σχέση με τον εαυτό σου είναι η πιο σημαντική που θα έχεις ποτέ. Αν η σχέση αυτή χωλαίνει (με την "κασέτα" στο μυαλό μας να επαναλαμβάνει αρνητικές δηλώσεις) τότε, όχι μόνο θα επηρεαστούν αρνητικά όλοι οι τομείς στη ζωή σου, αλλά δεν θα μπορέσεις να είσαι ευτυχισμένη, όσα κι αν σου δίνουν οι άλλοι.

Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους άλλους ανθρώπους. Ο μόνος που χρειάζεται να αλλάξουμε (κι ευτυχώς ο μόνος που μπορούμε να αλλάξουμε) είναι ο εαυτός μας. Αλλάζουμε τον εαυτό μας, καλλιεργώντας την αυτο-εκτίμηση και τότε αλλάζει η ζωή μας, ανεξάρτητα από τον οποιοδήποτε σύντροφο. Τότε, δεν μας έλκει πια ένας σύντροφος που δε μας σέβεται και μας είναι πολύ πιο εύκολο να φύγουμε.

Αντί λοιπόν να αναλώνεσαι σε αυτά που κάνει ή δεν κάνει ο εκάστοτε σύντροφος, χτίσε την δύναμή σου. Και άσε τις τρύπες :)
avatar
Ανώνυμος/η 23.10.2016 | 19:15
Ψυχουλα?
avatar
Ανώνυμος/η 23.10.2016 | 19:30
Ο.Ο ?
avatar
Ανώνυμος/η 23.10.2016 | 19:20
Οι ανασφαλεις άνθρωποι με παθητική στάση παραδόξως ελκουν και ελκονται από άτομα ακόμη πιο ανασφαλή με επιθετική συμπεριφορά.

Όταν χτίσεις αυτοεκτιμηση όπως σωστά είπε η ψυχούλα θα πάψεις να είσαι διαχειρισιμη για άτομα που προτιμούν να ελέγχουν τον άλλον μέσα από τις αδυναμίες τους.
Υ. Γ. Δεν φαίνονται όλοι με την πρώτη ματιά και πολλές φορές μπορεί αρχικά να σου φερθούν όμορφα και σιγά-σιγά να προσπαθούν να σου δημιούργησουν
avatar
Ανώνυμος/η 23.10.2016 | 19:23
Συνεχιζω ακαθέκτη :

Να σου δημιούργησουν ανασφαλειες. Μην δικαιολογήσεις τα λάθη τους. Ο καθένας οφείλει να λύνει τα θέματα του και όχι να τα ξεσπά σε άλλους όπως έχω πει πολλές φορές.
Προηγούμενα 1 Επόμενα
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή