Βαριές ποινές για τη μαφία του scrap

Βαριές ποινές για τη μαφία του scrap Facebook Twitter
2

Δύο αλλοδαπόί που έκλεψαν καλώδια του ΟΣΕ καταδικάστηκαν σε 11 χρόνια φυλάκιση από το Πενταμελές Εφετείο της Λαμίας. Οι δύο καταδικασθέντες, ένας Πακιστανός και ένας Βούλγαρος, είχαν συλληφθεί την ώρα που έκλεβαν τα καλώδια στη σιδηροδρομική γραμμή ανάμεσα σε Θήβα και Λειβαδιά.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δυό τους ξεκινούσαν από την Αθήνα μαζί με άλλους και πήγαιναν στην συγκεκριμένη περιοχή για να κάψουν τα καλώδια για την ηλεκτροκίνηση των τρένων και να τα πουλήσουν σε μάντρες. .

Σύμφωνα με στελέχη του ΟΣΕ, που κατέθεσαν στη δίκη, οι κλοπές αυτές από το 2008 ως το 2010, σε ένα μήκος 160 χιλιομέτρων ουσιαστικά ακύρωσαν την ηλεκτροκίνηση του σιδηροδρόμου μέχρι την Τιθορέα και στο τέλος του 2010, η Ε.Ε. ζήτησε να επιστραφούν πίσω τα χρήματα που είχε διαθέσει για το συγκεκριμένο έργο.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στην Καισαριανή

Ελλάδα / Oπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στην Καισαριανή

Μεταξύ των πυρομαχικών που εντοπίστηκαν ήταν δύο μοχλοί απελευθέρωσης χειροβομβίδας, μια αμυντική χειροβομβίδα, διάφορα οξειδωμένα εξαρτήματα από όπλα, φυσσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια