Εντολή στους εργαζόμενους να εκκενώσουν την ΕΡΤ έδωσε ο Στουρνάρας

Εντολή στους εργαζόμενους να εκκενώσουν την ΕΡΤ έδωσε ο Στουρνάρας Facebook Twitter
7

Εντολή εκκένωσης της ΕΡΤ έδωσε στους εργαζόμενους ο Γιάννης Στουρνάρας με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι δόθηκε ήδη εντολή να καταβληθούν δύο μηνιαίοι μισθοί στους εργαζόμενους αορίστου χρόνου της πρώην ΕΡΤ, ως πρώτη δόση έναντι της συνολικής αποζημίωσης.

Οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου θα λάβουν έναν μισθό μέχρι να υπάρξει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής και υπολογισμός τυχόν υπολοίπων, ενώ όσοι απασχολούνται στη δημόσια ραδιοτηλεόραση με συμβάσεις ΠΕΘ, Ειδικών Συμβούλων και ως μετακλητοί, δεν θα λάβουν αποζημίωση.

Τα ποσά θα πιστωθούν στους λογαριασμούς μισθοδοσίας των εργαζομένων της πρώην ΕΡΤ στην ALPHA ΕΜΠΟΡΙΚΗ Τράπεζα.

Το υπουργείο αναφέρει ακόμη ότι η κυβέρνηση προχωρά στον προσδιορισμό των 2 χιλιάδων αναγκαίων θέσεων, που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του μεταβατικού φορέα.

Οι εργαζόμενοι καλούνται «να εκκενώσουν τις εγκαταστάσεις της πρώην ΕΡΤ, ώστε να υλοποιηθεί απρόσκοπτα και άμεσα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Εντολή στους εργαζόμενους να εκκενώσουν την ΕΡΤ έδωσε ο Στουρνάρας Facebook Twitter
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

3 σχόλια
Θα είναι όμως αρκετοί 2.000 για να βγει το καλοκαίρι με 2 δελτία ειδήσεων και επαναλήψεις εκπομπών από το χειμώνα ή θα χρειαστεί να δουλεύουν πάνω από 1 μέρα την εβδομάδα;
Δηλαδή για να καταλάβω το πρόβλημα ήταν να την κλείσουν με 2650 υπαλλήλους και να την ξανανοίξουν με 2000....ρε ούτε καντίνα με βρώμικα στην παραλιακή δεν μπορείτε να κουμαντάρετε εσείς..όχι κράτος....