ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Κεδίκογλου: «Στην οθόνη υπάρχουν μπάρες, όχι μαύρο»

Κεδίκογλου: «Στην οθόνη υπάρχουν μπάρες, όχι μαύρο» Facebook Twitter
1

«Στην οθόνη υπάρχουν πλέον μπάρες που εκπέμπονται από τις κρατικές συχνότητες, όχι μαύρο», υποστήριξε ο Σίμος Κεδίκογλου σε συνέντευξη του σήμερα στον realfm 97,8. Παράλληλα ο υπουργός είπε ότι  "το πρόγραμμα μπορούμε να το εκπέμψουμε πάρα πολύ γρήγορα σε 1-2 ημέρες, υπό τον όρο να απελευθερωθούν οι εγκαταστάσεις".

Για τις πολιτικές εξελίξεις μετά τη ρήξη με τη ΔΗΜΑΡ, ο κ. Κεδίκογλου είπε ότι η κυβέρνηση αντανακλά τη βούληση του κόσμου καθώς είναι σαφές-όπως νομίζει-ότι οι Έλληνες δεν θέλουν σε αυτή τη φάση εκλογές.

«Θέλουν να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας, να εξαντληθεί αυτή η τετραετία και βέβαια δεν το θέλουν να βρίσκονται σε ένα καθεστώς ακυβερνησίας ή στασιμότητας. Θέλουν να προχωράμε", υπογράμμισε.

1

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
για τον πετυχημενο δημοσιογραφο του cnn η εκπομπη μπαρας και μαυρου ειναι διαφορετικα πραγματα. ενω η εκπομπη μπαρας και η εκπομπη προγραμματων πολιτισμου και ενημερωσης ειναι το ιδιο. στην καλυτερη περιπτωση μας κοροιδευει καταμουτρα και στη χειροτερη, το πιστευει αυτο που λεει (οποτε δημιουργουνται αποριες σχετικα με τη νοημοσυνη του). καλυτερα να βαλουν εναν μπακαλη να διαχειριστει το θεμα...