Το νέο σχέδιο των τριών για την ΕΡΤ

Το νέο σχέδιο των τριών για την ΕΡΤ Facebook Twitter
3

Συμφωνία μεταξύ των τριών αρχηγών φαίνεται να υπάρχει πλέον για την ΕΡΤ, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για κατάθεση νομοσχεδίου που θα συζητηθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και θα ψηφιστεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα για τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ. Στο μεταξύ θα υπάρξει ενδιάμεσος φορέας, όμως δεν έχουν καθοριστεί ακόμη οι λεπτομέρειες του σχεδίου.

Σε αυτό τον ενδιάμεσο φορέα προβλέπεται η πρόσληψη με δίμηνες και τρίμηνες συμβάσεις 1.200 υπαλλήλων αλλά δεν αποκλείεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί, ακόμη και να περιλαμβάνει το σύνολο των εργαζομένων.
Πληροφορίες λένε ότι εξαιρούνται τα μουσικά σύνολα της ΕΡΤ και η Ραδιοτηλεόραση.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΑΣ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Διψήφιο προβάδισμα της ΝΔ – Οι προτιμήσεις για την επόμενη κυβέρνηση

Σχεδόν ένας στους τρεις προτιμά αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ στο 27,1%, βρίσκεται το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με την ΕΛ.Α.Σ. και μικρότερα κόμματα της Αριστεράς
THE LIFO TEAM
ΡΟΖΑ ΒΡΕΤΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Παραιτείται η Ρόζα Βρεττού: «Η σημερινή ηγεσία φαίνεται να μην έχει συλλάβει την ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΟΚ»

Με αιχμές η σχετική επιστολή της - Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε «γραφειοκρατικές αγκυλώσεις», «ατολμία, έλλειψη πρωτοβουλιών και επιφανειακή πολιτική» και «υποτιμημένη εσωκομματική δημοκρατία»
THE LIFO TEAM
Ένα queer βίντεο φαντάζεται τον παίκτη να φιλά το αγόρι του στο τέλος του αγώνα

Πολιτική / Ένα queer βίντεο φαντάζεται τον παίκτη να φιλά το αγόρι του στο τέλος του αγώνα

Στο «Can’t Wait», ο ανερχόμενος Αυστραλός ποπ καλλιτέχνης ξαναφαντάζεται την ανδρική αθλητική κουλτούρα ως κουίρ ρομάντζο. Μαζί του εμφανίζονται ο Ian Roberts και ο Mitch Brown, δύο πρόσωπα με πραγματικό βάρος στην ιστορία της κουίρ ορατότητας στον αυστραλιανό αθλητισμό.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Να δείτε που στο τέλος, + θα προσληφθούν 2700, με αναλογία 4-2-1, + θα παραμείνουν όλες οι συχνότητες, + τα Μουσικά σύνολα της ΕΡΤ θα μετατεθούν στο Υπουργείο Παιδειας κλπ, + και θα κλείσει μόνο η Ραδιοτηλεόραση, + η οποία θα αντικατασταθεί από το περιοδικό "New Hellenic Radio, Internet & TV".(sorry, ξέχασα το underscore)NHERIT_