Πάνε για 3η συνάντηση

Πάνε για 3η συνάντηση Facebook Twitter
1

Νέα συνάντηση των τριών κυβερνητικών εταίρων, με κύριο αντικείμενο την εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης στο θέμα της ΕΡΤ  θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 το βράδυ της Πέμπτης, καθώς η προσπάθεια να υπάρξει συμφωνία συνεχίζεται.

Πριν από τη νέα σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, θα συνεδριάσουν η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ με τη συμμετοχή των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου, καθώς και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ με τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

«Επιδιώκουμε να υπάρξει συμφωνία που να διασφαλίζει την άμεση εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ για την δημόσια ραδιοτηλεόραση και, ταυτόχρονα, να δίνει νέα ώθηση στην κυβέρνηση με επικαιροποιημένη προγραμματική συμφωνία» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος.

«Ο ελληνικός λαός στη μεγάλη του πλειοψηφία δεν θέλει εκλογές, θέλει όμως μια κυβέρνηση γνήσιας τρικομματικής συνεργασίας», είπε.

 «Καταβάλλω κάθε προσπάθεια να επαναλειτουργήσει η δημόσια ραδιοτηλεόραση με κανονικό πρόγραμμα και στα τρία κανάλια της» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, θέτοντας θέμα λειτουργίας της τρικομματικής κυβέρνησης, η οποία, όπως είπε, «πρέπει να εξασφαλίζει τον κοινό τόπο και των τριών κομμάτων».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Στις 14 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΕΛΑΣ - Ποιο κόμμα «κλειδώνει» στην τρίτη θέση

Με το σενάριο του εκλογικού αιφνιδιασμού να έχει πλέον απομακρυνθεί, τα κόμματα διαμορφώνουν την στρατηγική τους με ορίζοντα τις εθνικές εκλογές της άνοιξης του 2027
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΡΓΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μετατρέπουμε τις δεσμεύσεις σε έργο, αυτό είναι το πραγματικό τεστ αξιοπιστίας

Αναφέρθηκε και στο νέο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξη που είναι αποκλειστικά από εθνικούς πόρους και αποτελεί «το κεντρικό εθνικό αναπτυξιακό εργαλείο της χώρας για την επόμενη πενταετία 2026-2030»
THE LIFO TEAM
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 52 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

Πολιτική / 52 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Τα «πηγαδάκια» στο Προεδρικό - Οι «εκλογές την άνοιξη», τα Γλυπτά του Παρθενώνα και οι απόντες

Η φετινή επετειακή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εντός του Προεδρικού Μεγάρου, αντί για το παραδοσιακό κιόσκι στον κήπο, λόγω καιρού
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια