Με αγωγή 1 εκατομμυρίου απειλούν το Σταύρο Θεοδωράκη

Με αγωγή 1 εκατομμυρίου απειλούν το Σταύρο Θεοδωράκη Facebook Twitter
25

Εξώδικο στον δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη έστειλε Λαρισαίος δικηγόρος, και τον απειλεί με αγωγή 1 εκατομμυρίου ευρώ, ζητώντας του να αποκαταστήσει την ιστορική αξιοπρέπεια των Σαρακατσαναίων, σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό TV BOX.

Ο δικηγόρος αναφέρει μάλιστα ότι αν προχωρήσει στην αγωγή του 1 εκατομμυρίου το ποσό «θα εκχωρηθεί στην Πανελλήνια ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων».

Ο δικηγόρος αναφέρει στο εξώδικο: «Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Πρωταγωνιστές (στις 19 Μαΐου), φιλοξενήθηκε ο καθηγητής κ. Γραμματικάκης, ο οποίος σε μία ατυχή αναφορά του αποκάλεσε τους Σαρακατσαναίους ως «αβλαβείς βοσκούς», οι οποίοι μάλιστα «δεν εγνώριζαν καθόλου εάν υπήρχε το 1897 ελληνοτουρκικός πόλεμος», θίγοντας τοιουτοτρόπως βάναυσα το πατριωτικό τους συναίσθημα, καθότι εννόησε ότι ήσαν αμέτοχοι κατά τη διάρκεια του πολέμου αυτού και κατ' επέκταση στην προσπάθεια του Γένους να απελευθερωθεί από τον τουρκικό ζυγό».

25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times αναβιώνουν τη θρυλική στήλη «Media Equation» του Ντέιβιντ Καρ επειδή τα media έγιναν πάλι χάος

TV & Media / Οι New York Times αναβιώνουν τη θρυλική στήλη «Media Equation» του Ντέιβιντ Καρ επειδή τα media έγιναν πάλι χάος

Είκοσι χρόνια μετά τον Ντέιβιντ Καρ, η εφημερίδα επαναφέρει τη θρυλική στήλη σε μια εποχή όπου βίντεο, podcast, τεχνητή νοημοσύνη, deepfake και η κρίση της διαδικτυακής αναζήτησης έχουν διαλύσει τα παλιά σύνορα της ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Υποστηρικτής του MAGA παραιτήθηκε από το ΔΣ του ομίλου που εκδίδει τα Out, The Advocate και Them μετά τον σάλο

TV & Media / Υποστηρικτής του MAGA παραιτήθηκε από το ΔΣ του ομίλου που εκδίδει τα Out, The Advocate και Them μετά τον σάλο

Ο Jay Katari είχε δωρίσει 10.000 δολάρια σε Ρεπουμπλικανό πολιτικό με θέσεις κατά ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων και είχε ειρωνευτεί τις αντωνυμίες πριν από τον διορισμό του. Η αντίδραση κουίρ και τρανς συντακτών οδήγησε στην αποχώρησή του μέσα σε μία ημέρα.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δάκρυσε όταν η Έιμι Πόλερ τον ευχαρίστησε που μιλά δημόσια

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δάκρυσε όταν η Έιμι Πόλερ τον ευχαρίστησε που μιλά δημόσια

Η Έιμι Πόλερ εξηγούσε στον 83χρονο ηθοποιό γιατί έχει σημασία το ότι εξακολουθεί να μιλά δημόσια, όταν ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι τον είχε κάνει να δακρύσει. «Δεν πιστεύω ότι μόλις σε έκανα να κλάψεις», του είπε.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ δεν νοσταλγεί καθόλου το late night: «Σαν να μην πίνω δηλητήριο κάθε μέρα»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ δεν νοσταλγεί καθόλου το late night: «Σαν να μην πίνω δηλητήριο κάθε μέρα»

Τέσσερις μήνες μετά το τέλος του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ κάθισε απέναντι από τον Τζίμι Κίμελ και παραδέχτηκε ότι δεν του λείπει καθόλου η καθημερινή ζωή της late-night τηλεόρασης.
THE LIFO TEAM
Η Τζέιμι Λι Κέρτις αποχαιρέτησε δακρυσμένη τον Ρομπ Ράινερ στα Emmy

TV & Media / Η Τζέιμι Λι Κέρτις αποχαιρέτησε δακρυσμένη τον Ρομπ Ράινερ στα Emmy

Λίγες ημέρες μετά το μεταθανάτιο Emmy του για το The Bear, ο Ρομπ Ράινερ τιμήθηκε στην κεντρική τελετή των βραβείων. Η Τζέιμι Λι Κέρτις μίλησε για τον «γενναιόδωρο, καλό και ξεκαρδιστικό» δημιουργό.
THE LIFO TEAM
Emmys So White ξανά: Και τα 12 μεγάλα βραβεία ερμηνείας πήγαν σε λευκούς ηθοποιούς

TV & Media / Emmys So White ξανά: Και τα 12 μεγάλα βραβεία ερμηνείας πήγαν σε λευκούς ηθοποιούς

Παρότι 17 μη λευκοί ηθοποιοί ήταν υποψήφιοι στις βασικές κατηγορίες ερμηνείας, δεν κέρδισε κανείς. Είναι η πρώτη φορά από το 2021 που και τα 12 μεγάλα βραβεία υποκριτικής καταλήγουν σε λευκούς ηθοποιούς.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ κέρδισε Emmy μετά το τέλος του Late Show: «Η ελευθερία του λόγου είναι ζωντανή»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ κέρδισε Emmy μετά το τέλος του Late Show: «Η ελευθερία του λόγου είναι ζωντανή»

Το The Late Show with Stephen Colbert βραβεύτηκε για την τελευταία του σεζόν, τέσσερις μήνες μετά το φινάλε του στο CBS. Ο Κόλμπερτ υπερασπίστηκε το late night, απέφυγε με χιούμορ να απαντήσει για τον Τραμπ και έκανε πως δεν γνωρίζει την Μπάρι Γουάις.
THE LIFO TEAM
ΤΖΙΜΙ ΚΙΜΕΛ ΗΠΑ FCC ABC

TV & Media / Τζίμι Κίμελ: «Κόπηκε» συνέντευξη με υποψήφιο των Δημοκρατικών - Καταγγέλλει πολιτική παρέμβαση

Ο παρουσιαστής λέει ότι η αμερικανική ρυθμιστική αρχή έχει παρέμβει στις συντακτικές επιλογές της εκπομπής και του ABC, ενώ ο Λευκός Οίκος απορρίπτει τις καταγγελίες
THE LIFO TEAM