LIVE!

Νέο ρεκόρ του LiFO.gr

Νέο ρεκόρ του LiFO.gr Facebook Twitter
2

Περισσότερους από 1.750.000 μοναδικούς επισκέπτες συγκέντρωσε το Μάιο το lifo.gr συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατόρθωσε να ξεπεράσει τα περισσότερα μεγάλα ενημερωτικά site και να κάνει τη διαφορά, χάρη στο μοναδικό του περιεχόμενο.

Σύμφωνα με το Google Analytics, το σάιτ της LiFO είχε 1.754.439 unique visitors και 6.033.699 επισκέψεις με μέση διάρκεια επίσκεψης τα εξήμισι περίπου λεπτά.

Τη μεγάλη ψηφιακή παρέα της LiFO, συμπληρώνει η σελίδα μας στο Facebook, η πλέον δημοφιλής σε σχέση με όλα τα έντυπα και τα ελληνικά σάιτ περιεχομένου με περισσότερους από 182.000 fans, ο λογαριασμός μας στο twitter, καθώς και η  εφαρμογή μας στο iPhone, που είναι στο top10 της κατηγορίας της από την πρώτη στιγμή που βγήκε, χάρη στην ευκολία χρήσης της και στη σταθερότητά της.

Δεν στεκόμαστε όμως εδώ. Πριν λίγες μέρες εγκαινιάσαμε τον ανανεωμένο οδηγό πόλης, σημείο αναφοράς στους online οδηγούς, με πληρότητα, αξιοπιστία και καθημερινή ενημέρωση, ενώ πολύ σύντομα θα σας αποκαλύψουμε και μία νέα έκπληξη που ετοιμάζουμε με μεγάλη προσοχή και πολύ μεράκι.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή σας όλο αυτό το καιρό και ελπίζουμε να σας έχουμε δίπλα μας και στη συνέχεια, αφού αυτό είναι μόνο η αρχή!

2

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NETFLIX PARAMOUNT WARNER BROS ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

TV & Media / Ο Τραμπ αγόρασε χρέος της Netflix εν μέσω της «μάχης» της Paramount να αποκτήσει τη Warner Bros

Νέα οικονομικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος απέκτησε ομόλογα της Netflix την περίοδο που η Paramount προσπαθούσε να αποσπάσει τη Warner Bros. Discovery από τον «κολοσσό» του streaming
THE LIFO TEAM
Από το “Heated Rivalry” στο SNL: ο Connor Storrie παρουσιάζει αύριο το Saturday Night Live

TV & Media / Από το «Heated Rivalry» στο SNL: ο Connor Storrie παρουσιάζει αύριο το Saturday Night Live

Ο Connor Storrie του “Heated Rivalry” παρουσιάζει για πρώτη φορά το Saturday Night Live στις 28 Φεβρουαρίου. Σε νέο promo της εκπομπής μπαίνει σε κωμική «μονομαχία προφορών» με τον James Austin Johnson, ενώ μουσικοί καλεσμένοι θα είναι οι Mumford & Sons.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια