Τριήμερη περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Ευρώπη

Τριήμερη περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Ευρώπη Facebook Twitter
2

Τριήμερη περιοδεία σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Αμβούργο, θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.


Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει ομιλία στο προεδρείο της GUE στο Ευρωκοινοβούλιο. Επίσης, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Martin Schultz, ενώ θα ακολουθήσουν κοινές τους δηλώσεις.

Την Παρασκευή, ο Αλέξης Τσίπρας,  θα βρίσκεται στο Βερολίνο όπου θα συναντηθεί με την ηγεσία του Die Linke και συγκεκριμένα με τους Gregor Gysi, Wolfgang Gehrcke και Diether Dehm. 

Το Σάββατο είναι προσκεκλημένος στο Συνέδριο του Ιδρύματος Zeit – Stiftung της εφημερίδας Die Zeit, ως κεντρικός ομιλητής στην ενότητα “The Future of Greece – The Future of Europe” («Το μέλλον της Ελλάδας – Το μέλλον της Ευρώπης»).

Η ομιλία με τίτλο “Could Euro(pe) survive without Greece?” («Θα μπορούσε το (η) Ευρώ(πη) να επιβιώσει χωρίς την Ελλάδα;») θα πραγματοποιηθεί στις 12:30. 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια