Παράνομη η απεργία στα ΜΜΕ αλλά συνεχίζεται

Παράνομη η απεργία στα ΜΜΕ αλλά συνεχίζεται Facebook Twitter
5

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε πριν από λίγο από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η απεργία που κήρυξαν οι ομοσπονδίες και το διασωματειακό των εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Το δικαστήριο, έκρινε ότι «οι 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες που κηρύχτηκαν από τις 13/6 είναι παράνομες» και έκρινε την απόφαση «προσωρινά εκτελεστή».

Το δικαστήριο εξέταζε τις αγωγές που είχαν υποβάλει οι εταιρίες «Πήγασος», ΔΟΛ, και από κοινού οι εταιρείες «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», Real Media και Καθημερινή.

Ωστόσο, η απεργία συνεχίζεται καθώς τώρα αυτή κηρύσσεται από την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
1.Παίρνω θέση γιατί ειμαι πολίτης. Και δεν θα μου πει κανείς πότε θα πάρω θέση και πότε δεν θα πάρω. 2.Και βέβαια δεν με υποχρεώνει κανείς, γιατι κανείς δεν μπορεί να με υποχρεώσει. Ακου λέει! 3.Και με νοιάζει και ασχολούμαι και ειμαι και υπεράνω (απο τις θεσούλες εννοώ), γιατί η πατρίδα ειναι υποκάτω και πιό υποκάτω δεν έχει.Καταλάβατε; 4.Τη λεξη "τρολια" τη λέτε και γεμίζει το στόμα σας. Ειναι σαν όλο το σχόλιο να γράφτηκε για να σερβίρετε στο τέλος αυτο το ναρκισιστικό κλισεδάκι της μοδός και της υποκουλτούρας
Απολαμβάνω πραγματικά την απεργία των εργαζομένων στα ΜΜΕ Ασφαλισμένοι οι ίδιοι μια χαρά στα προνομιούχα Ειδικά Ταμεία, (μαζι με δικηγόρους, γιατρούς κλπ) θα μας ζάλιζαν τώρα, συνδικαλιζόμενοι για τα δικαιώματα των συναδέλφων τους, δημοσίων υπαλλήλων της ΕΡΤ. (που κοινώς δεν αφήνουν το κόκαλο ). Παρακαλούμε, δημοσιογράφοι, απεργείστε. Ηδη αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε πόσο δεν σας χρειαζόμαστε. Και εσάς και την "ποιοτική" ΕΡΤ. ( εξαιρούνται κάποια πρόσωπα ). Τα ιερό δέος του "ποιοτικού" με το οποίο πάτε να μας τυλίξετε, ειναι για αφελείς. Οχι ότι δεν είμαστε υπερήφανοι για όσο κατορθώσαμε να παραμείνουμε αφελείς αλλά τώρα εχουμε καταλάβει και δεν ανεχόμαστε άλλες προσβολές του "νεκρού". Μη μας χρησιμοποιείτε για να υπάρξετε. Απεργείστε για πάντα. Μας ελευθερώνετε. . Απο την υπνωση και την χειραγώγηση. Σας ευχαριστούμε.
η απεργια ειναι δημοκρατικο δικαιωμα και ολοι οι εργαζομενοι της ερτ τιμωρηθηκαν για την απεργια των δημοσιογραφων που ηταν νομιμη. αυτο ειναι το κρατος δικαιου? οταν ο ιδιος ο πρωθυπουργος βγαινει ομολογει οτι οχι μονο προσβαλλει δημοκρατικα δικαιωματα πολιτων αλλα φερεται και εκδικητικα απεναντι στο συνολο των εργαζομενων καταλαβαινουμε ολοι για την ποιοτητα αυτου του πολιτικου ανθρωπου.και τους δημοσιογραφους αν δεν τους χρειαζεσαι μην τους ακους, δεν σε υποχρεωνει κανενας. αλλα αφου δε σε νοιαζει και εισαι υπερανω γιατι ασχολεισαι και παιρνεις θεση? το τι τρολια διαβασα αυτες τις μερες δε λεγεται