Nehir Erdoğan

Nehir Erdoğan Facebook Twitter
12

Η Nehir Erdoğan σε παραλία του Çeşme το 2011.Βλ. listal.com.

 

Βλ. kadinlarkulubu.com.

Τα σύνορα της αγάπης (Yabancı Damat) (2004 - 2007). Βλ.  tvnovelasbg.fr.yuku.com.

 

Με τον "Νίκο" (Özgür Çevik) στα Σύνορα της αγάπης. Βλ. starmetre.com.

 

Okul (Το σχολείο, 2004), ταινία τρόμου των αδερφών Taylan (Yağmur Taylan και Durul Taylan). Βλ. nehirgozlu.blogspot.com, nehir gözlümenehirgozlu.blogspot, Fotoğraflarınehirgozlu.blogspot.

 

Okul (2004). Βλ. forumacil.com και fanpop.com.

 

Son (2012). Βλ. starmetre.com.

 

Με τον Yigit Ozsener σε μία σκηνή από την τουρκική σειρά Son (2012). Βλ. aysel-z.Flickr.

 

Son (2012). Βλ. aysel-z.Flickr.

 

Son (2012). Βλ. aysel-z.Flickr.

 

Son (2012). Βλ. forumcunuz.com.

 

Βλ. atv.com.tr και dizirehberi.com.

 

Engin Altan, Nehir Erdogan, Yigit Ozsener, Berrak Tuzunatak. Οι πρωταγωνιστές της σειράς Son σε μία φωτογράφιση για την τουρκική έκδοση του περιοδικού Marie-Claire (2012). Φωτ. Tamer Yılmaz. Βλ. Ceylan Atınç.Flickr.

 

Φωτ. Tamer Yılmaz (Marie-Claire). Βλ. Ceylan Atınç.Flickr.

 

Φωτ. Tamer Yılmaz (Marie-Claire). Βλ. Ceylan Atınç.Flickr.

 

Φωτ. Tamer Yılmaz (Marie-Claire). Βλ. Ceylan Atınç.Flickr.

 

Βλ. whosdatedwho.com και fanpix.net.

Η Nehir Erdoğan με τους ηθοποιούς Tülin Oral και Arif Erkin Güzelbeyoğlu. Βλ. sinemabed.Flickr.

 

Βλ. kizlarindunyasi.com.

 

Δεξ., αφίσα της ταινίας Meleğin Sırları (Τα μυστικά του αγγέλου, 2008) του τούρκου σκηνοθέτη Aclan Büyüktürkoğlu, -η πιο πρόσφατη ταινία μεγάλου μήκους στην οποία πρωταγωνίστησε η Nehir Erdoğan. Βλ. rewity.com και itusozluk.com.

 

Βλ. facebook.com.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

CHECK ΔΕΥΤΕΡΑ «Love Actually»: η συνήθεια που έγινε λατρεία έκλεισε τα 20 χρόνια

Οθόνες / «Love Actually»: Η συνήθεια που έγινε λατρεία έκλεισε τα 20 χρόνια

Σαν σήμερα πριν από είκοσι χρόνια έκανε πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη η λονδρέζικη χριστουγεννιάτικη κομεντί που εξελίχθηκε σε απαραίτητη χριστουγεννιάτικη προβολή για εκατομμύρια σινεφίλ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ανέκδοτη συνέντευξη της Αρλέτας: «Το μπαρ το ναυάγιο δεν ήταν μπαρ»

Μουσική / Μια ανέκδοτη συνέντευξη της Αρλέτας: «Το μπαρ το ναυάγιο δεν ήταν μπαρ»

Μια ανέκδοτη συνέντευξη της Αρλέτας στον δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό Μιχάλη Γελασάκη το 2009, όπου μιλάει για τον τελευταίο της δίσκο, τα «αδικημένα» τραγούδια της, τους νέους, τους φραγκοφονιάδες της γενιάς της και αφηγείται την ιστορία του τραγουδιού το «Μπαρ το ναυάγιο», που δεν ήταν μπαρ! Δημοσιεύεται στo Lifo.gr για πρώτη φορά, έξι χρόνια μετά τον θάνατό της.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ

σχόλια

6 σχόλια
Σπύρο θα ήταν καλό να μας πεις αν είναι κόρη / έχει κάποιο βαθμό συγγένειας με τον Recep Tayyip Erdoğan ή αν πρόκειται για απλή συνωνυμία. Το wikipedia της δεσποινίδος δεν κάνει κάποια αναφορά!
Good to know! Αρχικά λες (υποθετικά δηλαδή, ο Χ αναγνώστης) ά, θα είναι κόρη του τάδε αφού την λένε τάδε. Αλλά άμα σκευτεί κανείς πόσο θα είχε ήδη σχολειαστεί από τα media, σε συνδιασμό με το χαρακτήρα του τύπου δεν νομίζω να χαιρόταν να είναι η κόρη του ηθοποιός, εκτός και αν είναι κόρη του! Από την άλλη δεν ξέρω αν το Erdogan είναι σαν το Παπαδόπουλος ή το αντίθετο στην Τουρκία.Σμύρνη και Κωνσταντινούπολη πάντος δεν απέχουν και τόσο. Εδώ άλλοι γεννιούνται σε άλλη χώρα από τους γονείς τους.
> Okul (Το σχολείο, 2004), ταινία τρόμου των αδερφών TaylanΟι αδελφοί Taylan είναι που σκηνοθέτησαν και τα «Σύνορα της Αγάπης». Σύμφωνα με τη Wikipedia η ταινία Okul δεν είναι ακριβώς ταινία τρόμου, αλλά κωμωδία τρόμου.
@strarch 16.6.2013 | 21:16Μάλλον πρόκειται για απλή συνωνυμία. Το όνομα πρέπει να είναι αρκετά συχνό κι έχει τις εξής τρεις σημασίες:1. Ο πρόωρα γεννημένος (erken = νωρίς, doğan = γεννημένος)·2. Ο γεννημένος παλικάρι (er = άντρας, doğan = γεννημένος)·3. Αντριωμένος σαν γεράκι (er = άντρας, doğan = γεράκι).
@to_kerataki_mou 16.6.2013 | 19:22Σωστά! Η Karaca έπαιζε όχι τη γιαγιά του Νίκου, αλλά τη μάνα του Ελένη Αγγελοπούλου. Και είναι, φαίνεται, και στην πραγματική ζωή Ελληνίδα (Αθηνά Μυλοχαράκτη).