Φόβοι της Ουάσινγκτον ότι θα πέσει η κυβέρνηση μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ

Φόβοι της Ουάσινγκτον ότι θα πέσει η κυβέρνηση μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ Facebook Twitter
8

Τους φόβους της Ουάσινγκτον για πιθανή πτώση της κυβέρνησης μετά το αιφνιδιαστικό λουκέτο στην ΕΡΤ μεταφέρει μέσω της ιστοσελίδας του (www.mignatiou.com) ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου.

Συγκεκριμένα γράφει στο: «Πηγές που μίλησαν υπό καθεστώς ανωνυμίας, καθώς δεν είχαν έγκριση να τοποθετηθούν επίσημα, μου ανέφεραν ότι οι πληροφορίες που καταφθάνουν από την Αθήνα προκαλούν έντονη ανησυχία.

Οι πηγές ομολόγησαν ότι η πιθανή πτώση της κυβέρνησης θα μπορούσε να προκαλέσει ακυβερνησία, ενώ υποστηρίζουν ότι η εκλογική αναμέτρηση που θα ακολουθήσει θα διεξαχθεί υπό καθεστώς απόλυτης πόλωσης και ο κίνδυνος εχκτροχιασμού του Ελληνικού Προγράμματος είναι υπαρκτός.

Οι πηγές αρνήθηκαν να τοποθετηθούν στο ερώτημα για το κλείσιμο της ΕΡΤ αυτό καθ' αυτό, και αν η απόφαση παραβιάζει την αρχή της ενημέρωσης και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, αλλά τόνισαν την υποστήριξή τους και την προσήλωσή τυς στην ελευθερία του Τύπου.

Οι πηγές δεν αποκλείουν να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση για το αψυχολόγητο κλείσιμο της ΕΡΤ από την αμερικανική κυβέρνηση.»

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από «σκιά» στο προσκήνιο: Ποιος είναι ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Διεθνή / Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από την «σκιά» στο προσκήνιο: Ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Ο Σεμπαστιάν Λεκόρνου, ο πιο σταθερός υπουργός στην κυβέρνηση Μακρόν, ετοιμάζεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γαλλική πολιτική σκηνή, με κεντρικό ρόλο στην ενίσχυση της άμυνας της χώρας.
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Τουλάχιστον 450 συλλήψεις

Διεθνή / ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Συλλήψεις εκατοντάδων Νοτιοκορεατών

Το υπουργείο Εξωτερικών της Νότιας Κορέας εξέφρασε «ανησυχία και λύπη» για το συμβάν, ζητώντας «ειδική μέριμνα ώστε να μην παραβιαστούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολιτών μας»
LIFO NEWSROOM
Η Tesla υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Διεθνή / Tesla: Υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Η εταιρεία τόνισε ότι πρόκειται για ένα πρώτο βήμα με στόχο να διασφαλιστεί η παραμονή του Μασκ και η συγκέντρωσή του στην Tesla, παράλληλα με τις ηγετικές του θέσεις στη SpaceX, τη xAI και άλλες εταιρείες
LIFO NEWSROOM
Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Διεθνή / Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Απέρριψε επίσης την ιδέα ανάπτυξης ειρηνευτικών δυνάμεων ακόμη και μετά από τελική συμφωνία ειρήνης, λέγοντας πως «κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει ότι η Μόσχα θα τηρήσει τη συνθήκη για τον τερματισμό της εισβολής»
LIFO NEWSROOM
Υπόθεση αιμομιξίας στην Κύπρο: 14χρονος διακινούσε βίντεο με συνευρέσεις με τη μικρότερη αδερφή του

Διεθνή / Υπόθεση αιμομιξίας στην Κύπρο: 14χρονος διακινούσε βίντεο από συνευρέσεις με τη μικρότερη αδερφή του

Από την έρευνα που έγινε στο τηλέφωνο του μαθητή, βρέθηκαν συνολικά 9 βίντεο - Ο 14χρονος φέρεται να καλούσε τους φίλους του να συνευρεθούν με την αδελφή του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω τι επιχείρησαν με τα χθεσινά. Να ξεχαστεί η αποτυχία πώλησης της ΔΕΠΑ; Αφού υπάρχουν και πιο απλοί τρόποι αποπροσανατολισμού.Να δείξουν ''πυγμή'' για να ανακτήσουν μέρος της δεξιάς ψήφου; Ή απλά ψάχναν ποιούς ΔΥ να απολύσουν;
Αν θεωρείς 'αποτυχία' το ότι δεν κατάφεραν να ξεπουλήσουν τη ΔΕΠΑ, τότε φαντάζομαι πως δεν έχεις πρόβλημα που κλείνουν την ΕΡΤ. Γιατί όλα αυτά εντάσσονται στο ίδιο πρόγραμμα που απαιτεί ξεπούλημα δημόσια περιουσίας, διάλυση εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων και πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη του λαού.κατά τα άλλα, φόβο δεν βλέπω. ή αυτοί ή εμείς έχει γίνει το πράμα, ή θα μας θάψουν ζωντανούς ή θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Στο τέλος δε θα μείνει ούτε βουνοκορφή σε αυτή τη χώρα απούλητη.
Οι πηγές αρνήθηκαν να τοποθετηθούν στο ερώτημα για το κλείσιμο της ΕΡΤ αυτό καθ' αυτό, και αν η απόφαση παραβιάζει την αρχή της ενημέρωσης και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, αλλά τόνισαν την υποστήριξή τους και την προσήλωσή τυς στην ελευθερία του Τύπου. Πηγή: www.lifo.grΠρώτον, υπήρχε περίπτωση να τοποθετηθούν σε θέμα που αφορά την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών οι Αμερικάνοι?Και δεύτερον, υποστηρίζουν την Ελευθερία του Τύπου?Οι Αμερικάνοι??Εεε πλάκα μας κάνουν ρε!!
Και βέβαια την υποστηρίζουν! Αφού είναι γνωστό πόσο τους αρέσει το "διάβασμα". Τόσο που ακόμα και αυτά που σκέφτεσαι θα διαβάζουν σε λίγο όπως το πάνε