ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.3.2024 | 11:32

Όρια ή χειρισμός

Χαιρετώ την αγαπημένη παρέα . Αντιμετωπίζω θέματα στην σχέση μου η οποία έως στιγμής μου έχει δώσει αρκετή τρυφερότητα και ικανοποίηση. Προσωπικά δεν νιώθω άνετα η σύντροφος μου να συναντήσει κάποιον πρώην που της στέλνει μια στο τόσο να βγουν , ενώ δεν της έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι πλέον " φίλοι " και ίσως εκείνος δεν στέλνει ξεκάθαρα για αυτό τον σκοπό . Ούτε νιώθω άνετα να βγει σε κάποια κοινή παρέα μαζί του ή με κάποιον άλλον πρώην που μπορεί να επικοινωνούν μια φορά στο τρίμηνο . Μου προκαλεί τόσο άγχος , που εξήγησα ότι θέτει την σταθερότητα της σχέσης μας σε κίνδυνο διότι προσωπικά δεν το αντέχω και σκέφτομαι διάφορα σενάρια στο μυαλό μου δημιουργώντας τοξικό κλίμα . Εκείνη μου τονίζει ότι και να βγει δεν θα γίνει κάτι ερωτικό . Κατηγορήθηκα για χειριστικη συμπεριφορά, ενώ εγώ επιμένω ότι απλώς τονίζω τα όρια μου , εφόσον αν ξεπεραστούν εγώ δεν νιώθω καλά και ούτως ή άλλως ήδη δημιουργήθηκε πρόβλημα στη σχέση μας . Ούτε στην σκέψη ότι τα καταπατά νιώθω καλά, για αυτό και γράφω εδώ. Ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να πράττει αυτό που θέλει αλλά η ελευθερία μας σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Θέλω να νιώθω ήσυχη στην σχέση μου. Σχολιάστε ελεύθερα . Εύχομαι υγεία σε ολ@ και να είστε καλά.
5
 
 
 
 
σχόλια

Γράφεις στην αρχή ότι σου έχει δώσει αρκετή τρυφερότητα και ικανοποίηση. Για μένα, κάνετε και οι δύο λάθος από τη στιγμή που τονίζετε κάθε λίγο τα "θέλω" σας και αυτό, με τον καιρό διαβρώνει και δηλητηριάζει τη σχέση σας. Κάποιος από τους δύο πρέπει να υποχωρήσει και να δεχτεί την οπτική του άλλου. Θέσε το ξεκάθαρα μία φορά ότι δεν το δέχεσαι. Αν δεν υποχωρήσει αυτή, σημαίνει ότι δεν σε υπολογίζει επομένως ίσως δε χρειάζεσαι τελικά μία τέτοια σχέση.

Το να θέτουμε όρια είναι υγιές. Έχω την εντύπωση ότι αυτό δε θα άρεσε ούτε στην άλλη πλευρά,να βγεις με πρώην . Οι πρώην για κάποιο λόγο λέγονται έτσι. Δεν κρατάμε επαφές με άτομα που κάποτε είχαμε κάτι ερωτικό και έληξε. Το θέμα είναι ότι εσένα σε ενοχλεί και η σχέση σου το συνεχίζει αδιαφορώντας αν σε ενοχλεί ή όχι. Η απόφαση είναι δική σου. Ή το καταπίνεις, ή κουνάς το μαντήλι εφόσον δεν αλλάζει κάτι. Ούτε να απαγορεύσουμε κάτι μπορούμε στους άλλους ούτε και να τρωγομαστε μονίμως.