ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.2.2024 | 18:36

Μήνες.

Εννέα χρόνια , ήμουν μαζί της.Πριν από 7 μήνες κατέρρευσαν όλα , στην αρχή από κοινού μετά εγώ να προσπαθώ επανασύνδεση για μερικούς μήνες .Μάταια όμως είχε πάρει την απόφαση της.Μεσα σε αυτό το διάστημα έχουν περάσει πολλές από τη ζωή και το κρεβάτι μου .Το επιδίωξα γιατί ήθελα να τη ξεπεράσω ,έβλεπα ότι με σπρώχνει μακριά και προσπαθούσα μάταια να προχωρήσω έτσι.Την αγαπάω ακόμα , ακόμα σκέφτομαι στιγμές μας , δε μπορώ να εμπιστευτώ καμία , ίσως ούτε αυτήν .Μαζί της ήθελα οικογένεια κ ας άνοιξα τη πόρτα να φύγω πρώτος ,απλά είχα κουραστεί να παλεύω μόνος μου για αυτό ποτέ είχαμε .Βλέπω καθαρά ότι δεν ήμουν ο ένας γ αυτήν όμως είναι καταραμένες στιγμές που ξεσπάω σε λυγμούς γ αυτήν.Όσες και να με γύρο φέρνουν δε με ανεβάζει πια , θέλω τη ζωή μας πίσω θέλω τα όνειρα που έκανα.Ηταν μόνο ουσία για μένα και δε με πίστεψε ποτέ ή δεν ήθελε για δικούς της λόγους .Το ερώτημα είναι , τι να κάνεις μια ζωή που τα έχεις όλα εκτός από τη γυναίκα που πραγματικά αγαπάς και ήθελες μαζί της να ζήσεις τα πάντα , να γερασετε μαζί να βλέπετε τα παιδιά σας να μεγαλώνουν να κοιτάτε μπροστά και να είστε αγκαλιά ? Να βρω το νόημα στα χρήματα ή την εξουσία ? Δεν είμαι έτσι φτιαγμένος , φτιάχτηκα για να αγαπάω , αλλά έδωσα και τη τελευταία στάλα εκεί .Ήμουν αισιόδοξος ότι με σκέφτεται ότι θα βρεθούμε τυχαία και θα είναι σαν να τη βλέπω για πρώτη φορά ξανά από την αρχή αλλά αλλιώς.Ενιωθα ότι κάποια στιγμή θα ρίξει αυτόν τον Κολοσσό εγωισμό της να μου πει την αλήθεια .Τώρα έχει σβήσει αυτό το συναίσθημα και μαζί του και εγώ .Ξεθωριάζω ψυχικά πάλι βουτηγμένος μέσα στο βάλτο της τοξικής αγάπης που ως ανώριμος πριν χρόνια έφτιαξα .Αν έχετε έναν άνθρωπο και αγαπιεστε , να παλέψετε γ αυτόν είναι το μόνο που αξίζει σε αυτόν τον υλικό κόσμο .
7
 
 
 
 
σχόλια

Είναι σαν να διάβασα ένα κομμάτι απ την ζωή μου.. Ξέρω είναι κλισέ, αλλά πιστεύω αν είναι να είστε μαζί θα είστε. Ξέρω οτι είναι δύσκολο, αλλά τουλάχιστον έκανες την προσπάθεια σου να σώσεις ότι έχει απομείνει. Αν σώζεται η αν εκτιμηθεί θα φανεί στο μέλλον..

Απόσπασμα από την εξομολόγηση: ''Μεσα σε αυτό το διάστημα έχουν περάσει πολλές από τη ζωή και το κρεβάτι μου .Το επιδίωξα γιατί ήθελα να τη ξεπεράσω ,''

Μάλλον την έχει κάνει την καρδιά του πέτρα. Κατανοώ τη δυσκολία του έρωτα που δεν περνάει και μένει στη σκέψη αλλά εντάξει, αν έχουν περάσει πολλές από το κρεβάτι του παρά τον πόνο, τότε τι να πουν και κάποια άλλα άτομα δηλαδή.

Το κανω την καρδιά μου πέτρα δεν σημαίνει πάω με οποία βρω για να ξεχάσω διότι αυτό ως γνωστόν δεν έχει αποτέλεσμα ίσα ίσα που σε κάνει να νιώθεις χειρότερα. Ποσες φορες θα ερωτευτεις δηλαδή; Σημαίνει πορευόμαι με τις αναμνήσεις και όταν νιώσω έτοιμος να ξεκινήσω κάτι το ξεκινώ με ηρεμία και συνειδητοποίηση. Οπως το καταλάβαινω εγω αυτο δεν το έχει κάνει απλά αναλωθηκε περισσότερο συναισθηματικά γιατί περίμενε από υποκατάστατα να γεμίσουν το κενό του.