ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.12.2023 | 23:02

Ψάχνοντας νέες φίλες

Πλέον κουράστηκα να είμαι χωρίς παρέα, να ανέχομαι ψεύτικες τυπικές σχεσεις με κοπελες που κάνω πως δεν βλέπω ότι με κοντράρουν, ανώριμες, που ζηλεύουν, φίλες που ψάχνουν σε μενα μια ψυχολόγο και όταν κάθομαι 5 ώρες με μηνύματα και τους τα λύνω ενα ενα όλα, και όλα καλά και τα βρίσκουν με το αγόρι τους καπνός, που σου στέλνουν μια φορά τον μηνα, που σε κρύβουν απο τον γκόμενο για να μην σε γουστάρει, που κάνουν κακόβουλα σχόλια, fake ταχα μου παρέες ή κοπέλα φίλου του αγοριού σου που σου παίζει με το ζορι την καλή ενώ είδες οτι είναι τοξική απο την αρχή που την γνώρισες, και ξεκάθαρα δεν ταιριάζετε, σε κράζει σίγουρα με τις φίλες της αφού τους κρίνει και τους κουτσομπολεύει όλους ακόμα και το ιδιο της το αγόρι μπροστα σε όλους, ενώ εσύ δεν τα μπορείς αυτά, ουτε πολλά κουτσομπολιά, ούτε δηθενιές ουτε κατινιές θέλεις κάτι αληθινό, δεν μπορώ να προσποιούμαι με άτομα, το θεωρώ βλακώδες. Αγαπαω πολύ το αγόρι μου τόσα χρόνια είναι μεγαλύτερος αρκετά, πραγματικά υπέροχος και αληθινό άτομο, αλλα είναι αντρική παρέα όσο να ναι θέλω κάποια στιγμη και κοπέλες για φίλες. Πλέον δεν μπορώ να ειμαι ουτε τυπική. Βεριέμαι. Και το δείχνω και ας παρεξηγούνται. Θέλω διαφορετικου τυπου άτομα δίπλα μου, με καλοσύνη ανοιχτόμυαλα, με όρεξη να δώσουν και να παρουν σε μια σχεση, σεβασμό και καλή διάθεση. Είμαι 26 κοπέλα στην Αθήνα και ειλικρινά μετά απο πολλές στραπάτσες θέλω μια αληθινή φίλη. Εστω και μια !! :)
1
 
 
 
 
σχόλια

Σε καταλαβαίνω απόλυτα,στην ίδια θέση Είμαι ακριβώς..Θέλω δίπλα μου μια πραγματική φίλη κ όχι τοξικές συμπεριφορές όπως περιγραψες..Έχω περάσει τα ίδια Κ πλέον ούτε εγώ μπορώ να προσποιούμαι για αυτό κ έχω απομακρυνθεί..Σου τρώει ενέργεια κ οι φιλίες δεν είναι έτσι..