ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.12.2023 | 11:32

12 χρόνια σχέσεις....δε τα ξεπερνάς εύκολα!

Όντας χωρισμένος από μεγάλη σχέση 12ετών νιώθω οτι δε μπορώ να προχωρήσω, μπορεί να μην το σκέφτομαι αλλά μου έρχεται κατά καιρούς στο κεφάλι μου και την ακούω άσχημα, είμαι ήδη 2χρονια χωρισμένος και μετράω ήδη 1 χρόνο σχέση αλλά δε ξέρω ίσως μου έχει μείνει τραύμα, με την παλιά μου σχέση δεν μπορουσα να ταξιδέψω στο εξωτερικό γιατί είχε φοβία στα αεροπλάνα οπότε τώρα με την πρώτη ευκαιρία που βρίσκω κάνω ταξίδια και έχω γυρίσει σχεδόν όλη την Ευρώπη να γεμήσει το κενό που ίσως είχα αλλά και πάλι δεν μου φτάνει, το κάνω από αποθημενο?το κάνω για να πνίξω το κενό μου? Είμαι ήδη 31, δε ξέρω , δεν φοβάμαι να μην μείνω μόνος απλά ίσως να μην μπορώ να ξεπεράσω το τραύμα τις παλιάς μου σχέσης, τον τελευταίο καιρό την βλέπω και στα ονειρα μου, δεν έχω που να μιλήσω , νιώθω εγκλωβισμένος. Πολύ κρίμα να χαλάνε τέτοιες μεγάλες σχέσεις, πραγματικά μεγάλη αμαρτία.....έχεις περάσει τα πάντα με αυτό τον άνθρωπο και γίνεται μια στραβή και χωρίζεις....επειδή ο κοβιντ σου κατέστρεψε την σχέση επειδή ήσουν κλεισμένος στο σπίτι..... Μπορεί και να μην το διαβάζει κανείς δεν πειράζει, τουλάχιστον το έγραψα κάπου γιατί έχω βάρος μέσα μου, θέλω να κλάψω και κρατιεμε. Ευχαριστώ για τον χρόνο όσους το διάβασαν.
5
 
 
 
 
σχόλια

Κάτι δε μας λες καλά....
"...είμαι ήδη 2χρονια χωρισμένος και μετράω ήδη 1 χρόνο σχέση αλλά δε ξέρω ίσως μου έχει μείνει τραύμα, με την παλιά μου σχέση"
" γιατί είχε φοβία στα αεροπλάνα οπότε τώρα με την πρώτη ευκαιρία που βρίσκω κάνω ταξίδια και έχω γυρίσει σχεδόν όλη την Ευρώπη να γεμήσει το κενό που ίσως είχα αλλά και πάλι δεν μου φτάνει"
--> Ο μαύρος γάτος πιάνει τα ποντίκια ή ο άσπρος; Λέτε ότι ο μαύρος τα πιάνει....

" Πολύ κρίμα να χαλάνε τέτοιες μεγάλες σχέσεις, πραγματικά μεγάλη αμαρτία.....έχεις περάσει τα πάντα με αυτό τον άνθρωπο και γίνεται μια στραβή και χωρίζεις....επειδή ο κοβιντ σου κατέστρεψε την σχέση επειδή ήσουν κλεισμένος στο σπίτι"
-->Από χοίρο κάνουμε λουκάνικα. Από λουκάνικα δεν κάνουμε χοίρο.

Όλα τα ξεπερνάς, αρκεί να γνωρίσεις έναν καινούριο άνθρωπο και να κάνεις υπομονή. Ο χρόνος γιατρεύει κάθε πληγή, σωματική-ψυχική-πνευματική. Θα ήθελα, άμα θέλεις κεσύ, 3 ή 4 μήνες από τώρα να μας ενημερώσεις για το πως άλλαξε η κοσμοθεωρία σου. Θα δεις, θα είναι όλα τόσο διαφορετικά, όλα μα όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα σου. Have faith.

Γιατί χωρίσατε; αυτό με το κοβιντ δεν το κατάλαβα. Γιατί έκανες σχέση χωρίς να έχεις ξεπεράσει την προηγούμενη; Είναι κρίμα να πληγώσεις έναν άνθρωπο επειδή απλά δεν θες να μείνεις μόνος.