ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.12.2023 | 18:18

Αναποφάσιστη

Εδώ και λίγο καιρό,μιλάω και βγαίνω με δύο παιδιά.Όλο αυτό γίνεται στο πλαίσιο της διερεύνησης και της βολιδοσκόπησης,ώστε να καταλήξω κρίνοντας πιό σωστά γιατί έχω "καεί" στο παρελθόν.Θέλω να ρωτήσω άν αυτό θεωρείται ανέντιμο από τη στιγμή που δέν γνωρίζει ο ένας για την ύπαρξη του άλλου,δέν τους το έχω πεί.Να διευκρινήσω,πως δέν έχει παιχτεί τίποτα ερωτικό με κανέναν απ'τους δύο,ούτε κάν φιλί.Ίσως αυτό που κάνω δέν είναι ό,τι πιό σωστό,αλλά όπως έγραψα έχω περάσει δύσκολα και δέν έχω αντοχές για άλλο πόνο.
6
 
 
 
 
σχόλια

Δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεσαι άσχημα, εφόσον δεν έχεις κάποια σταθερή σχέση με κανέναν από τους δύο. Το να δοκιμάζεις τι σου αρέσει και τι σου ταιριάζει είναι απολύτως φυσιολογικό. Πρόσεχε μόνο μην μπερδέψεις τα μπούτια σου και να καταλήξεις να κάνεις τη σωστή επιλογή για τους σωστούς λόγους.

Τι συντηρητισμός! Ποτέ έγιναν οι αναγνώστες της lifo τόσο πουριτανοι; Μάλλον έχω να μπω και να γράψω καιρο… Κουλαρε δικιά μου ! Εδώ άλλες βγαίνουν παντρεμένες με 2-3 για να δούνε ποιος τους ταιριάζει καλύτερα… εσείς δεν έχετε φτάσει καν στο φιλί!

Και αυτό το θεωρείς σωστό; Το να σέβεσαι ένα πιθανό σύντροφο δεν σε κάνει συντηρητικό, θα σου άρεσε η σχέση σου να σου πει μετά από καιρό αα τότε που σε γνώρισα έβγαινα και με άλλους γιατί είχα αμφιβολίες;