ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.12.2023 | 05:40

παρθένος όχι στο ζώδιο

γεια σας , είμαι 27 και είμαι παρθένος, το τελευταίο καιρό μιλάω με μια κοπέλα που μου αρέσει πολύ και της αρέσω και εγώ από ότι μου δείχνει, είναι μικρότερη σε ηλικία. το πρόβλημα μου είναι άμα σοβαρέψουν τα πράγματα πως θα τις το πω;; φοβάμαι μην ξενερώσει και εξαφανιστεί. έχετε να μου δώσετε κάποια συμβουλή σας παρακαλώ.
8
 
 
 
 
σχόλια

Όταν πήγα με την πρώτη μου 4 χρονια μεγαλύτερη δε της το είπα και όντως περάσαμε ωραία. Με έτρωγε που το κρατούσα. Μετά της το είπα και εγώ και όλα μια χαρά. Η βολικότερη λύση είτε πάει καλά είτε και πάει και σκατά.
Έτσι όπως τα βλέπω τώρα, και να το κρατήσεις κλάιν στρώνεις χαρακτήρα γιατί κάποια πράγματα τα κρατάμε μόνο για πάρτη μας.

Να είσαι ο εαυτός σου, να πεις την αλήθεια.
Αν είναι κι εκείνη ο εαυτός της τότε θα δεις αν αξίζει να προχωρήσεις μαζί της. Από την αντίδρασή της.
Δε λέω ότι πιθανόν να μη νιώσει μια έκπληξη αλλά αν δεν είναι κομπλεξική και το αντιμετωπίσει με έξυπνο χιούμορ, απενοχοποιημένα και κυρίως χωρίς να σε κάνει να νιώθεις πως έκανες κάτι κακό, τότε σημαίνει πως είναι γαμάτη γυναίκα, υπέροχος χαρακτήρας κι αξίζει να προχωρήσετε.
Αν είναι ειρωνική και τοξική είναι σκάρτη και δεν αξίζει.
Μόνο ο εαυτός σου, μόνο την αλήθεια.
Εξάλλου το σεξ δεν είναι μόνο η πράξη, είναι και τα προκαταρκτικά και πολλά πράγματα στα οποία πίστεψέ με υπάρχουν σχετικά ''άπειροι'' που κάνουν θαύματα και προσφέρουν τεράστια ηδονή σε σχέση με κάποιους έμπειρους εραστές που είναι πρόωροι κι ένα χάλι στα προκαταρκτικά.
Προσωπικά που ήμουν παλιά με μια υπέροχη κοπέλα σε ανάλογη θέση ξέρεις τι ωραία περάσαμε; Ακομπλεξάριστη, θερμή, ευγενική, καλόψυχη, τέλεια. Μου έκανε και το καλύτερο κομπλιμέντο που όπως μού είπε δεν είχε κάνει ποτέ σε παλιότερους έμπειρους εραστές της που δεν ήξεραν... πολλά πράγματα τέλος πάντων δεν ήξεραν.
Μια τέτοια περίπτωση σού εύχομαι να σου τύχει κι εσένα.
Αν δε σου τύχει τότε δεν αξίζει να στενοχωρηθείς, πήγαινε στην επόμενη.
Να περάσεις υπέροχα.

Ρε παιδιά με κάτι τέτοια ερωτήματα απορώ και γω , γιατί πρέπει να της το πεις άμα δεν θες; Για να δικαιολογήσεις την απειρία σου; Όντως ρωτάω, γιατί εγώ στη πρώτη μου σχέση δεν το ανέφερα, το είπα καιρό αργότερα..

Κανένας δεν ξενερώνει με την απειρία, με την κακή συμπεριφορά ξενερώνει και με την έλλειψη σεβασμού. Να είσαι ειλικρινής. Κανένας δεν ξεκίνησε έμπειρος.