ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.12.2023 | 21:26

Πήγε κατευθείαν με άλλη

Τον αγαπούσα.. Τον χώρισα όμως μετά από πολύ πιεση και εκβιασμούς από τους γονείς μου γιατί δεν ηθελαν να έχουμε σχέση λόγω της διαφοράς ηλικίας μας. Εγώ 27 αυτός 46. (Του είχα ξαναπεί καποιες φορες ότι ισως πρέπει να σταματήσουμε γιατί ήταν δύσκολη η κατάσταση). Είχαμε 5 μήνες σχέση και κατευθείαν αυτός μόλις τον χώρισα πήγε με άλλη. Και συγκεκριμένα με μια συνάδελφο μας που έκανα και λίγο παρέα μαζί της. Λίγες μέρες κράτησε ο χωρισμος μας τότε και τα ξαναβρήκαμε χωρίς να ξέρω τι είχε συμβεί. Το έμαθα μετά από ένα μήνα από την ίδια γιατί τη ρώτησα από κάποιες υποψίες που είχα. Έχουν περάσει 5 μήνες από τότε δυσκολεύτηκα να τον συγχωρεσω, αλλά έχω ακόμα συχνά ξεσπάσματα γιατί τα θυμάμαι ολα αυτά και δεν μπορώ να τα ξεχάσω. Εκείνος λέει ότι το έκανε για να με ξεπεράσει επειδή θεώρησε οριστικό το χωρισμό μας και ότι το έχει μετανιώσει και θέλει να κάνουμε οικογένεια. Δεν μπορώ να εξηγήσω πως γίνεται να παει κατευθείαν κάποιος καπου αλλου όταν βγει από μια σχέση εφόσον υποτίθεται ότι νιώθει. Ξέρω ότι κι εγώ έχω ευθύνη γιατί μπορεί να ένιωθε ότι τον απερριπτα. Τι πιστεύετε;
10
 
 
 
 
σχόλια

Πιστεύω ότι πιο πολύ σε χάλασε που εκείνος προχώρησε κι εσύ πιθανώς όχι.
Όταν πάντως λαμβάνεις μια απόφαση χωρισμού πρέπει να είσαι πλήρως συνειδητοποιημενη με την απόφαση σου.

Αρχικά στα 27 δεν νοείται να σε ελέγχουν οι γονείς για το τι θα κάνεις στα προσωπικά σου. Δεν είσαι 17. Πολλές φορές όταν εμπλέκονται άλλοι θολώνει η κρίση μας χωρίς να χρειάζεται!
Τώρα για το ότι πήγε με άλλη δεν έχει και πολλή σημασία γιατί το πιο πιθανό είναι όντως να το έκανε όντας πληγωμένος. Δώσε μια ευκαιρία αν βλέπεις ότι έχει καλές προθέσεις ο άλλος.

Στα 27 έχεις τον απόλυτο έλεγχο στα προσωπικά σου. Δεν έχεις βάλει όρια στους γονείς σου και θα σε ελέγχουν πάντα αν το επιτρέψεις και άλλο.
Σχετικά με το ότι πήγε με άλλη ο τύπος, είναι κάτι που με ξενέρωσε γιατί αυτό δείχνει επιπολαιότητα που νομίζω ότι δε χωράει και τόσο στην ηλικία του,κοντεύει τα 50 ο άνθρωπος και επίσης δείχνει ανασφάλεια, με το που τον χώρισες εσύ πήγε αμέσως με την άλλη για επιβεβαιωση. Αλλά για να πήγε κατευθείαν κάτι μου λέει ότι την είχε βάλει στο μάτι από καιρό.

Να τον συγχωρεσεις; Για ποιο πράγμα; YOU WERE ON A BREAK! Πιστεύω ότι εσύ έχεις το πρόβλημα… Δεν ήσασταν μαζί και πήγε με άλλη, δεν έχει σημασία με ποια..Καλά η ιστορία σου με κούφανε από την αρχή όταν διάβασα ότι είσαι 27 χρόνων γυναίκα και διέλυσες μια σχέση επειδή σε μάλωσαν η μαμάκα & ο μπαμπάκας… Λες και ήσουν καμία Μπέμπα! Δεν έπρεπε να τους ακούσεις… Σημασία έχει τι νιώθεις εσυ…

Καταρχήν 5 μήνες δεν το λες και σχέση ας ξεκινήσουμε από αυτό. Ακόμα γνωριζοσασταν. Το ξέρω ότι αυτή η στήλη είναι για να λες τα προβλήματα σου και αυτά που σε απασχολούν, αλλά πρέπει να το συζητήσεις μαζί του. Δυστυχώς, αυτό που έκανε είναι αδιόρθωτο και δεν αλλάζει και είναι λογικό κατά την γνώμη μου να σε ενοχλεί.. Αλλά είτε θα τον συγχωρέσεις και θα δείξεις κατανόηση , είτε πρέπει χωρίσεις. Γιατί το να το χτυπάς για πάντα μόνο τοξικό είναι.. Συζήτησε το μαζί του πες του αυτά που νιώθεις και δες τι θα σου πει και αυτός.