ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.10.2023 | 15:46

Πήγε κατευθείαν με άλλη

Χώρισα το σύντροφο μου μετά από 5 μήνες γιατί πιεζόμουν από τους γονείς μου επειδή δεν ήθελαν να είμαι μαζί του λόγω της διαφοράς της ηλικίας μας. Εγώ 27 εκείνος 47. Τα ξαναβρήκαμε όμως μετά από 10 μέρες. Αυτός όμως σ αυτό το διάστημα πήγε με μια συνάδελφο και γνωστή μου. Προσπαθεί εδώ και 3 μήνες να επανορθώσει και λέει πως θέλει να κάνουμε οικογένεια. Λέει ότι το έκανε για να με ξεπεράσει και δεν σήμαινε κάτι. Εγώ δεν μπορώ να το ξεχάσω. Μήπως αυτό σήμαινε ότι δεν ένιωθε πολλά για μένα; Τι να κάνω;
12
 
 
 
 
σχόλια

Δικαίωμα του ήταν να πάει και με 10 διαφορετικές μέσα στις 10 πρώτες μέρες αλλά τώρα σοβαρά, εσένα αν σου συνέβαινε κάτι αντίστοιχο δεν θα σε πείραζε, η' καλύτερα δεν θα σε προβλημάτιζε αυτή η ευκολία εύρεσης αντικαταστάτη? Και μιλάμε για κάποια που θα την γουσταρες πραγματικά.

Όταν κάποιος έχει σοβαρά συναισθήματα ναι χρειάζεται κάποιο καιρό για να το επεξεργαστεί όλο αυτό και όχι τρέξει κατευθείαν στην επόμενη αλλά έτσι είναι η κοινωνία ρηχή και όλα τα βλέπει σαν αντικείμενα.

Ήταν rebound. Γνωστός όρος όταν θες να ξεπεράσεις κάποιον και να πάρεις τα πάνω σου σαν άτομο (ότι μετράς κ.α.). Αν σου δείχνει καλά δείγματα και θες κι εσύ να το προσπαθήσετε και πάλι. εμπιστεύσου αυτόν, τον εαυτό σου και ό,τι σας φέρει στην πορεία!