ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.10.2023 | 18:00

ατυχιες

Νιωθω ατυχη στη ζωη. Ενώ οταν θέτω στοχο προσπαθώ πραγματικά πολύ και ολο αυτον σκεφτομαι, βλεπω αποτέλεσμα μηδεν. Μονο στις σπουδες τα πηγα καλα. Διαβαζα και απεδιδα. Με τους ανθρωπους τα παω χαλια ολη τη ζωη μου:( Εχω ανοιχτες τις κεραιες μου για ευκαιριες αν παρουσιαστουν αλλα οπως παντα μηδεν απο μηδεν ισον μηδεν🙁 Και να ηταν μονο η μοναξια και το μηδεν στη ζωη μου. Χτες βγηκα μονη για παγωτο σε μια πλατεια και καθως την διεσχιζε εφαγα μια δυνατη μπαλιά στην κοιλια. Φοβηθηκα τοσο που την επομενη μερα περιμενα 5 ωρες στα επειγοντα και εφαγα και ακτινοβολια απο πλακα στο θωρακα (στα πλευρα). Και ολα για το τιποτα! Κουραστηκα να ταλαιπωρουμαι ετσι. Μηπως με εχουν γλωσσοφαει, γι ´αυτο μου πανε ολα στραβα?
8
 
 
 
 
σχόλια

Ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις τη ζωή διαμορφώνει αυτό που προσελκύεις. Τα τυχαία δεν μπορείς να τα ελέγξεις δυστυχώς, αλλά όλοι βρίσκουν το δικό τους τρόπο στα εμπόδια, και κανενός άλλου το εγχειρίδιο κανόνων δεν μπορεί να σε καθορίσει. Οι πολλοί ίσως να σε εμποδίσουν αλλά λίγοι θα σε φωτίσουν. Όπως και να έχει η ευθύνη για το πεπρωμένο σου είναι στα δικά σου χέρια.

Καμιά φορά ο τρόπος σκέψης μας και ο τρόπος που βλέπουμε τη ζωή είναι αρκετά ώστε να μας έρχονται καλά πράγματα προς το μέρος μας. Κάνε την ενδοσκόπησή σου, δες τι σου φταίει πραγματικά και προσπάθησε να βγάζει προς τα έξω την φωτεινή ενέργεια που θα ήθελες να σου έρθει πίσω!

Φταει η κακοποιητικη μητερα μου που μου κανει σπασιμο νευρων και δεν με αφηνει σε χλωρο κλαρι.Αν και 30+ δεν ξερω πώς να τα βγαλω περα με εναν τοσο ενοχλητικο ανθρωπο. Τα νευρα μου ειναι διαλυμενα.

Καλή δύναμη. Κι άλλη φορά να λες σε όποιους παίζουν μπάλα να προσέχουν γιατί περνάς.
Να μάθουν να σέβονται και να διακόπτουν λίγο.
Αν ζεις χρόνια μόνη κάπως θα το έχεις συνηθίσει.
Είναι αβάσταχτο κάποιες φορές αλλά κάπως συνηθίζεται.
Βρες χόμπι που να σε απασχολούν ώστε να μη σκέφτεσαι τη μοναξιά σου. Αυτά. Πάντα υγεία.

Βρε συ, "εφαγα ακτινοβολία" - δεν είναι τόσο βλαβερή αυτή η ακτινοβολία. Επίσης μάλλον ο ειδικός/γιατρός το έκρινε απαραίτητο για να δει οτι δεν έχει συμβεί κάτι σοβαρό απ'το χτύπημα. Μπράβο που δεν το άφησες και προσέχεις τον εαυτό σου.
Αυτό είναι καλή τύχη! Φαντάζεσαι να είχαν προκύψει θέματα υγείας από αυτό;
Δεν θεωρώ οτι είσαι άτυχη, αλλά θεωρώ οτι έχουν συμβεί κάποια πράγματα απανωτά και σε έχει ρίξει αυτό και σε κάνει να πιστεύεις οτι σε έχουν γλωσσοφάει.
Προσπάθησε να χαλαρώσεις, να συνεχίσεις την προσπάθεια για όσα επιθυμείς αλλά με ήρεμο τρόπο, να μιλάς στον εαυτό σου σαν να είσαι ένας προπονητής, που ξερει οτι ο αθλητής (εσύ πάλι) έχει καλές και κακές εμφανίσεις σε αγώνες. Ο αθλητής πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια, άλλες φορές θα δίνει τα πάντα όλα και άλλες θα καταβάλλει λιγότερη προσπάθεια. Κάποιες φορές θα έχει διακρίσεις, άλλες φορές απλά θα κάνει εμφάνιση ελπίζοντας σε μια καπως καλη θέση.
Συνέχισε την προσπάθειά σου, μίλα με καλοσύνη σε εσένα και δώσε χρόνο.
Όλα θα γίνουν :-)
Δες την Σάκκαρη, που είχε αποκλειστεί και ξέσπασε σε κλάμματα. Άφησε τον εαυτό της να ξεσπάσει, πήρε λίγο χρόνο και μετά επανήλθε με διάκριση.
Καλή δύναμη!

Δεν είναι εφικτό για κανένα άνθρωπο να του πηγαίνουν πάντα όλα καλά. Πότε θα είσαι στα πανω σου σε κάποιους τομείς και πότε στα κάτω σου. Έτσι είναι η ζωή, τα έχει όλα μέσα και τα καλά και τα άσχημα. Δεν μπορώ να διαβάζω από ένα μορφωμένο άνθρωπο για γλωσσοφαγιες. Ξεκόλλα.