ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.9.2023 | 19:14

προξενιο ή εφαρμογες γνωριμιων

Πως να βρεις μια σχεση οταν και η παρεα αποτελείτε απο μπακουρια καθε μερα δουλεια πολυ λιγος ελευθερος και προσωπικος χρονος και οι εφαρμογες γνωριμιων απλα χαλια και να θελουν λεφτα για να κανεις τιποτα. Δυσκολα τα πραγματα για ατομα σαν εμενα που δ εν το εχουν με το καμακι και την πρωτη επαφη καπου εξω και να περιμενεις μεσα απο το ιντερνετ να κατσει τιποτα. Σε λιγο η μονη λυση ειναι το προξενιο απο καμια θεια ή αγγελια στα κοινωνικα της τοπικης εφημεριδας (πλακα κανω). Ακουω να λενε γνωριστηκαμε μεσω κοινης παρεας σχεδον παντα. Αν η παρεα ειναι μπακουρια και αυτοι πως θα γινει ? μηπως το προξενιο ειναι η λυση? και αυτο κοινη παρεα ειναι μπορεις να πεις
5
 
 
 
 
σχόλια

Το πρόβλημα είναι ο πολύ λίγος ελεύθερος και προσωπικός χρόνος που γράφεις ότι έχεις.
Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις και τι ψάχνεις ακριβώς κάτι εφήμερο ή μια σχέση;
Οι φίλοι που έχεις και λες ότι είναι μπακούρια, ήταν μια ζωή έτσι ή χωρισμένοι;
Κάποτε φαντάζομαι θα είχατε σχέση όλοι σας απλά έτυχε τώρα και βρεθήκατε μπακούρια στην ίδια παρέα.
Σκέψου πώς γνώρισες κάποια παλιά σου σχέση και πράξε το ίδιο.
Το ίδιο προέτρεψε κι αυτούς, να σου πουν δηλαδή τρόπους γνωριμίας των παλιών τους σχέσεων.
Η προτροπή μου είναι να μιλήσεις σε κάποια που σου αρέσει, εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου, το αποτέλεσμα δεν το ξέρεις αλλά τουλάχιστον θα έχεις να λες ότι προσπάθησες.
Αν είσαι εξοικειωμένος με εφαρμογές γνωριμιών τι να σου πω, δοκίμασε. Προσωπικά τις απεχθάνομαι και τις θεωρώ στυγνή κοροϊδία τις εφαρμογές γνωριμιών. Μπορεί για κάποιους να αξίζουν και να λειτουργούν.
Το να πας να γραφτείς σε δραστηριότητα (π.χ. χορό ή ό,τι άλλο) το οποίο είναι η λύση που αρκετοί προτείνουν και ακούω ή διαβάζω συχνά δεν εξασφαλίζει τίποτα.
Ξέρω άτομο που πάει για γνωριμίες σε ένα σωρό δραστηριότητες κι είναι το μπακούρι που δεν έχει παρτενέρ ούτε για μάθημα χορού κι αναγκάζεται ο δάσκαλος χορού να βάλει κάποιο άτομο να χορέψει μαζί του όταν πρόκειται να κάνουν κάποια άσκηση χορού ως ζευγάρια.
Σε άλλες δραστηριότητες δεν τον θέλουν καν στην ομάδα τους κι είναι ο παρείσακτος.
Ευτυχώς ο ίδιος δεν το αντιλαμβάνεται έτσι λόγω του ας πούμε αθώου τρόπου σκέψης του.
Τέλος πάντων, καλή δύναμη και να βρεις όποια επιθυμείς εύχομαι.

Οι εφαρμογές γνωριμιών είναι σαν κάποιος που βρήκε κάτω στο πεζοδρόμιο 1€ που θα έπεσε από την τσέπη ή το πορτοφόλι κάποιου περαστικού, το οποίο το βρήκε και μην έχοντας καμία απολύτως ανάγκη να το ξοδέψει κάπου, τελείως αυθόρμητα σκέφτεται να πάει να το παίξει σε κάποιο ξυστό σε κατάστημα του ΟΠΑΠ. Είτε κερδίσει κάτι, είτε όχι, δεν έχει καμία απολύτως προσδοκία ή ελπίδα. Αν κερδίσει, τέλεια, η θεά Τύχη στάθηκε ευνοϊκή απέναντί του. Αν χάσει, δεν χάθηκε και ο κόσμος, 1€ ήταν μόνο και δεν ήταν καν δικό του, το βρήκε στο δρόμο, η ζωή θα συνεχιστεί σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα. Έτσι ακριβώς πρέπει να βλέπει κάποιος/α τα dating apps: χωρίς καμία ελπίδα ή προσδοκία, έτσι ώστε να μην απογοητευτεί όταν δεν βρει αυτό που περίμενε ότι θα βρει.

Βρες κάποια ασχολία, πήγαινε πχ σε μαθήματα χορού, σε σεμινάρια για ενηλίκους, σε συλλόγους κτλ. Γενικά, οι γνωριμίες μέσω φίλων και συγγενών δεν είναι πάντα οι καλύτερες, ιδιαίτερα όταν γίνονται με βάση το συμφέρον αυτού που θα σου κάνει την γνωριμία. Προσωπικά έχουν προσπαθήσει να μου γνωρίσουν και μεγαλο-κοπέλα για να με πάρουν από την δουλειά που εργάζομαι και να με πάνε εκεί που εργαζόταν η μεγαλο-κοπέλα, ενώ φίλοι έχουν προσπαθήσει να μου γνωρίσουν κοπέλες (μιλάμε για άσχημες και κακοί χαρακτήρες) επειδή τους χρωστούσαν χάρες ή ακόμα και χρήματα. Αν δεν βρεις μόνος σου, τότε απλά θα δεχτείς οτιδήποτε σου "πετάξουν" οι άλλοι οι οποίοι τις καλύτερες τις κρατάνε "καβάντζα" για τους ίδιους.

ναι δεν είναι πάντα εύκολο ακόμα και να παω σε αυτά που λες. Το να βρω μια ασχολία δεν θα με ενδιέφερε γιατί θα το έκανα μόνο για αυτό αλλα εν μέρη συμφωνώ ότι γίνονται για το συμφέρον του άλλου.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ