ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2023 | 21:10

Dating στο 2023

Γιατι λεγεται ετσι; Το 95% οσων μιλησα δεν ηξερε τι ηθελε και το 5% ηθελε σεξ με το καλημερα. Εκει φτασαμε, να μη μπορουμε να κανουμε μια γνωριμια χωρις να θεωρειται δεδομενο το σεξ; Και μην διαβασω παλι αυτο που γραφετε συνηθως σε παρομοιες εξομολογησεις οπου κραζουν τα dating apps, οτι "μονο το απο κοντα αξιζει" επειδη ειναι το ιδιο ακριβως (ακριβως ομως), αφου παλι θα μιλησεις με καποιον/α και δε θα περασει καν απο το μυαλο του/της το ενδεχομενο να μη θελεις απλα σεξ και ή να θελεις ειτε να μιλησεις με καποιον και να υπαρχει μια ουσιαστικη επικοινωνια και βλεποντας και κανοντας μετα -και αναλογα πως αυτη θα εξελιχθει- το μετα, ειτε απλα να κανεις παρεα μαζι του/της. Συνεχεια διαβαζω post οπου ολοι κραζουν το παρελθον και τις προηγουμενες γενιες και παραλληλα υπερηφανευονται οτι η δικια μας γενια ειναι η καλυτερη, κτλπ, αλλα στην πραγματικοτητα δεν εχει αλλαξει κατι με -ας πουμε- 20 χρονια πριν. Απλα τοτε εκαναν καμακι απο κοντα, αυτη ειναι η μοναδικη αλλαγη στο κομματι του dating. Ιδια σεξομανια, ιδιος σεξισμος, ιδια βιασυνη, ιδια επιφανειακοτητα, ιδιος ναρκισισσμος, ιδια ελλειψη επικοινωνιας. Τιποτα δεν αλλαξε, πιστευω μαλιστα πως τοτε ηταν και καλυτερα επειδη ηταν ολα πιο αληθινα σε σχεση με τωρα που ολα περνανε μεσα απο το διαδικτυο και θελοντας και μη ολοι ωραιοποιουμε τους διαδικτυακους μας εαυτους. Πλεον, ακριβως για τον λογο που ανεφερα, εχουμε ολοι x προσδοκιες και οταν αυτες δεν επαληθευονται, ειναι χειροτερα απο ποτε. Παλια ισχυε το "what you see is what you get" και οσο κυνικο και αντι-ρομαντικο και αν ηταν, ηταν 100 φορες πιο ντομπρο και ξηγημενο απο το τωρα. Change my mind.
6
 
 
 
 
σχόλια

αυτο που οταν ο αλλος θελει σεξ, και σεις κανετε λες και σας εβρισε τη μανα, δε μπορω να το καταλαβω. λες και ειναι κατι κακο. δεν υπαρχει πιο ωραια γνωριμια με γυναικα οταν στο τελος υπαρξει και σεξ. αλλιως ειναι τερμα βαρετο

Έχεις απόλυτο δίκιο, σκέφτομαι συνεχώς τα ίδια. Δεν είσαι μόν@ σου. Οι περισσότεροι σκέφτονται την πάρτη τους. Κάποιοι είναι τυχεροί και βρίσκουν αυτό που ζητούν. Οι υπόλοιποι ξεμένουν και τρώνε στη μούρη τους παρτακηδες.

Δεν ξεκαθαρίζουν οι άνθρωποι τι θέλουν κι αφήνουν τον χρόνο να περνάει.
Είτε από κοντά είτε σε διαδικτυακές γνωριμίες.
Η σεξομανία καθώς και η επιφανειακότητα που αναφέρεις συμβαίνει λόγω της ενοχοποίησης της σεξουαλικής έλξης που συμβαίνει για πολλούς και διάφορους λόγους.
Οι άνθρωποι κρύβονται από τις ίδιες τους τις επιθυμίες και δημιουργούν έναν άλλο εαυτό, αφάνταστα στερημένο που πασχίζουν να τον κρύψουν είτε αποκτούν διαστρεβλωμένη αντίληψη της πραγματικότητας και των σχέσεων.
Το ξερίζωμα της σεξιστικής νοοτροπίας θέλει προσωπική προσπάθεια από τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά αν και συνήθως πάει πακέτο με άλλες φασίζουσες αντιλήψεις.
Πολλοί ζουν μες σε μια πατριαρχική σύγχυση μπερδεύοντας τον σεξισμό και την κακοποιητική συμπεριφορά με την ελεύθερη έκφραση της σεξουαλικότητας.
Η βιασύνη υπάρχει λόγω της στέρησης κι επειδή πολλοί άνθρωποι δεν ελέγχουν τον εαυτό τους. Είναι όλα φαστ-φουντ. Θέλει προσωπική διάθεση για να βγει κάποιος από αυτή τη νοοτροπία.
Από την άλλη οι γυναίκες μεγαλωμένες με τα πατριαρχικά στερεότυπα δυστυχώς πάντα νιώθουν ενοχή για την έκφραση της ερωτικής και σεξουαλικής τους επιθυμίας.
Σου εύχομαι να βρεις αυτό που θες και υγεία και χαρά.
Είτε μέσω διαδικτύου είτε από κοντά το θέμα είναι να πέσεις σε άνθρωπο που να κατανοεί και να ξέρει τι θέλει.

Για το σεξ συμφωνώ. Αλλά αυτό που λέτε δεν ήξερε τι ήθελε γιατί είναι κακό; Λογικό είναι κάποιος/α ειδικα΄πίσω από ένα dating app να μην ξέρει τι θέλει. Μιλάω από πλευράς αντρός τώρα. Πριν γωνρίσεις κάποια πως θα το ξέρεις αυτό; Δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο που να λέει α αυτή στη φώτο της έκανα like α θα την παντρευτώ ή τη θέλω για φίλη. Η αυτή που είδες στη παραλία και σου άρεσε. Πρώτα θα τη γνωρίσεις θα βγεις θα μιλήσετε κλπ και μετά θα καταλάβεις τι θες. Μπορεί να σου βγει να τη θέλεις μόνο για φίλη, μπορεί για φίλη με benefits, μπορεί ναι και σοβαρή σχέση. Αυτό δεν το ξέρει κανείς από πριν. Στην πορεία θα φανεί τι θέλουν δυο άνθρωποι που γνωρίζονται. Μπορεί π.χ. να γουστάρει αμοιβαίαα εμφανισιακά ο ένας τον άλλον να κάνεις σεξ και να ξενερώσει ένας από τους δύο ή και οι δύο. Πρώτα γνωρίζεις και μετά. Δεν υπάρχουν συμβόλαια από πριν. Ποιός να ξέρει τι θέλει ακριβώς πριν γνωρίσει κάποια λογικό είναι.

Μάλλον εννοεί ανθρώπους που κυριολεκτικά δεν ξέρουν τι θέλουν και δείχνουν σημάδια στους άλλους που δεν τα εννοούν. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ξεκάθαροι στο ότι θέλουν να γνωρίσουν κάποιον γιατί θέλουν να έχουν μία σταθερή σχέση, ούτε αυτό κακό είναι.