ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.7.2023 | 13:30

chameleon woman

Εξομολογούμαι οτι κοντεύω τα σαράντα και δεν εχω νιώσει ούτε μια μέρα γυναίκα. Δεν μ'εχει προσέξει ποτέ κανείς.Σα να χάνομαι στο background. Ανύπαρκτη. Όπου βρω καθρεπτες καθώς περπατώ σταματώ για λίγο προσπαθώντας να καταλάβω απο την αντανάκλαση τί πάει τοσο στραβά με εμένα. Έχω απογοητευτει πολύ απο όσα η ζωή δεν μου δίνει. Ειλικρινά δεν εχει κανένα νόημα ούτε δουλειά να βρω ούτε τιποτα. Καμενη ζωη ζω
3
 
 
 
 
σχόλια

Θεωρώ οτι υπάρχει υπεργενίκευση στις δηλώσεις σου.
Αν κάποιος σε έχει προσέξει και δεν το έχει εκφράσει/εκδηλώσει;
Εγώ έχω προσέξει, νιώσει έλξη, θαυμασμό, συμπάθεια, ενδιαφέρον, έρωτα για αρκετό κόσμο και δεν τους το είπα ποτέ.
Προτείνω να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό και να αφιερώσεις χρόνο αν δεν το έχεις κάνει ήδη στο να σκεφτείς τι θέλεις, τι όνειρα έχεις, τι επιθυμίες αρχικά. Αφού τα σκεφτείς καλά και τα βάλεις κάτω, σκέψου τι ενέργειες πρέπει να κάνεις για να τα αποκτήσεις.
Δεν ζεις καμένη ζωή θεωρώ, θεωρώ χωρίς να είμαι ειδικός, ότι δεν έχουν συμβει βοηθητικά/ευχάριστα πράγματα απ'την ζωή.
Επειδή σκέφτομαι έτσι εγώ αρκετές φορές, σκέφτομαι επίσης το εξής: είναι άλλη μια μέρα που περπατάω στο έδαφος, είμαι ζωντανή, οπότε θα προσπαθήσω κ άλλο.
Όσο αναπνέεις, πάντα μπορείς να προσπαθήσεις να αλλάξεις τα πράγματα προς τα εκεί που θέλεις.
Και αξίζει και μόνο να προσπαθείς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος κατά την γνώμη μου
Επίσης, αξίζει να συζητήσεις αυτές τις σκέψεις με κάποιον ειδικό

Όλα αυτά που λες είναι μία πεποίθηση εσωτερική που έχεις και την ελκυεις και στην εξωτερική πραγματικότητα. Δες που απορρέει αυτή η πεποίθηση.αν αυτος ο εσωτερικός μονόλογος προέρχεται από κάποιον γονιό που έλεγε παρόμοια πράγματα σε σένα ή στον εαυτό του.... Ή προέρχεται από σχολικά βιώματα κλπ. Επίσης όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία γιατί πολύ αξία έδωσες στους άλλους ανθρώπους, μπορείς να βρεις αξίες μέσα σου πρώτα απόλα και να μείνεις σε αυτή την άποψη σταθερή,ότι αξίζεις δηλαδή ! Τη δουλειά δεν θα την βρεις για να σε προσέξουν αλλά για άλλους λόγους . Πρέπει να βρεις και άλλα πράγματα που να σου δίνουν χαρά και ενέργεια από την προσοχή των άλλων γιατί καταντάει και ναρκισσιστικό όλο αυτό. Προφανώς θες μια προσοχή σαν άνθρωπος ότι αγαπιέσαι κλπ ... διώχνεις τα άτομα που δεν το κάνουν αρχικα και κάνεις αλλαγές στην ζωή σου για να έρθουν άνθρωποι με άλλοι ενέργεια. ΑΛΛΑΖΕΙς την δική σου ενέργεια πρώτα !

Υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στην ζωή, το να κολλάμε μόνο στην εξωτερική μας εμφάνιση είναι άδικο, άδικο για σένα άδικο για την ίδια την ζωή, ξέρω πολλά άτομα που δεν έχουν καθόλου εμφάνιση αλλά με έχει συνεπάρει ο χαρακτήρας τους και η εμφάνιση περνάει σε δεύτερη μοίρα, επίσης είμαι σίγουρος πως η ψυχολογική σου κατάσταση λόγω αυτού είναι χαμηλή και κρατάει τον χαρακτήρα σου σφιγμένο και δεν δίνεις το 100% του καλού σου εαυτού. Ξέχασε για λίγο την εμφάνιση σου και πάρε αυτοπεποίθηση και δώσε αυτό που μπορεί να δώσει ο χαρακτήρας σου αλλά το κρατάς κρυμμένο!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ