ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2023 | 20:47

Ανεκπλήρωτος έρωτας

Αυτό που έχω πάθει δεν περιγράφεται.Μου αρέσει πολύ ένα αγόρι.Έχουμε μιλήσει μόνο δύο φορές,βασικά δουλεύει σε ένα μαγαζί που πήγα σαν πελάτισσα.Από εκεί και πέρα δεν ξέρει τίποτα,ούτε καν το όνομά μου.Τον βρήκα στο ινστα,τον έκανα follow αλλά δεν με ακολούθησε και αυτός.Είναι πολύ όμορφο και κοινωνικό παιδί,αμφιβάλλω αν θα ασχοληθεί με εμένα.Έχει 2000 followers και ακολουθεί 1000 άτομα,ενώ εγώ έχω μόνο 100 followers και ισάριθμα άτομα που με ακολουθούν.Τι να με κάνει εμένα?Άσε που ζούμε και οι δυο σε κωμόπολη και όλα μαθαίνονται γρήγορα.Το κουτσομπολιό δίνει και παίρνει.Τι να κάνω?
3
 
 
 
 
σχόλια

Εσείς τα νέα παιδιά έχετε πάρει την κάτω βόλτα. Επειδή έχει 2 χιλιάδες ακόλουθους σε ένα ψεύτικο μιντιακο πρόγραμμα λες τι να σε κάνει εσένα; Πήγαινε μίλησε του και μην ακούω χαζομάρες.

Καλά όχι και έρωτας και συ.. ένα αγόρι που σου αρέσει όπως μας αρέσουν οι διάσημοι ειναι. Άμα δεν θέλει να επιδιώξει κάτι μαζι σου αυτός ,εσύ γιατί ασχολείσαι,πίσω του θα τρέξεις; Άστον. Και πιθανόν να μην ταιριάζετε κ καν.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ