ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.6.2023 | 09:23

πινει πολύ

Με το σύντροφο μου είμαστε μαζί ένα χρόνο. Τα πηγαίνουμε τέλεια ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο θέμα το οποίο το είχα παρατηρήσει από την αρχή της σχέσης , αλλά δεν εδωσα σημασία μιας και μου συμπεριφερόταν τέλεια και δεν αντιμετώπιζα κάποιο θεμα στην καθημερινότητα με αυτό. Πίνει πολύ! Δεν ξέρω αν είνα αλκοολικός. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το ποτό σε βάθος διότι δεν μου αρέσει. Πριν 3 μέρες είχαμε πάει σε φιλικό σπίτι. είχε ήδη αρχίσει να πίνει από το απογευμα στο σπίτι ήδη τρία ποτήρια βότκα. Φτάσαμε εκεί και συνέχισε να πίνει πρέπει να ήπιε σίγουρα 6-7. Αρχισε να λέει διαφορα και να με Φέρνει σε δυσκολή θέση , να λέει σεξουαλικά υπονοούμενα, να ανεβαίνει πάνω μου και διάφορεες γελοιότητες , εκανα υπομονή παρόλο που αισθανόμουν πολύ άσχημα. Σε κάποια φάση κάτι του είπε κάποιος από την παρέα και πήγε να αρπαχτεί. του είπα κάθισε κάτω και σταμάτα. Άρχισε να μην νιώθει καλά από το πολύ ποτό και ξεκίνησε να μανουριάζει μαζί μου για να μη δείξει οτι εκείνμος δεν ήταν καλά και να μου φέρεται ασχημα του τυπου θα τα πουμε στο σπίτι και πάμε να φύγουμε. εγώ ήθελα να καθίσω με τα παιδιά και του είπα πως δεν επιθυμώ να φύγω από τωρα. μου είπε κάθισε μόνη σου εγώ φεύγω, στην κατασταση που ήταν εννοείται πήγα μαζί του και οδήγησα εγώ. κάναμε να φτάσουμε σπίτι 2 ώρες , ξερνούσε σε όλο το δρόμο και μου ζητούσε συγνώμη για τη σταση του.Φοβήθηκα πάρα πολύ όπως τον είδα. και του είπα από εδώ και στο εξής τέλος με το ποτό. Το αποκορύφωμα ηρθε χθες όμως. Ενώ είχαμε λίγο χρόνο να μείνουμε οι δυό μας αφού θα έφευγε εκτός πολής για δουλειά ,ξεκίνησε πάλι να πίνει στο σπίτι με ένα φίλο του. εγώ την επόμενη δουλευα. τους είχα αφήσει να πίνουν ένα μπουκάλι. ξύπνησα το πρώί για να πάω στη δουλεία μου και καθόνταν πίνοντας το 3ο μπουκάλι 8 το πρώι .Δήλαδη όλο το βράδυ όσο εγώ κοιμόμουν αυτοι έπιναν . Αυτο έχει ξαναγίνει να ξυπνάω και να τον βρίσκω μεθυσμένο. αλλά δεν ξερω με αυτό που έγινε τις προάλλες δεν μπορόυσα να το ανεχθώ. σηκώθηκα και εφυγα από το σπίτι και δεν του είπα τιποτα. Αρχισε να λέει θα με χωρίσεις? μπροστά στο φίλο του παίρνοντας έν ακακομοιρικο βλέμμα και το είπε πάνω από δέκα φορες ειλικρίνα δεν του μίλησα καθόλου και έφυγα. Οι ηλικίες 35 εκείνος 28 εγώ. Υποτίθεται συγκατοικούμε, προσπαθούμε για παιδι και πάμε σοβαρά? τι σοβαρά να πάω όμως με τέτοια στάση?
9
 
 
 
 
σχόλια

προφανώς τρολαρεις επικά ! διαφορετικά υπάρχει τύφλωση περί της δραματικής κατάστασης που έχεις χώσει τ κεφάλα σου Κ ΟΧΙ ΠΑΙΔΙ : ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ

Προσπαθείτε για παιδί; Παναγία μου, σταματά τώρα τις προσπάθειες και σταματά τη σχέση τώρα αυτή τη στιγμή. Δε θα αλλάξει και αν το κάνει θα είναι μετα από πολύ μεγάλη προσωπική προσπάθεια. Δεν είσαι υποχρεωμένη να το ανεχτείς. Αυτό που περιγράφεις δείχνει αλκοολισμό καραμπίνατο. Το πρόβλημα το έχει αυτός, εσύ τι πρόβλημα έχεις για να είσαι μαζί του; Επειδή αρχικά ήταν καλός; Το να σε ντροπιάζει είναι απαράδεκτο, το να ξυπνάς το πρωί και να τον βρίσκεις με το τρίτο μπουκάλι είναι ακόμα πιο απαράδεκτο. Αυτός το πρωί δε δουλεύει; Έχει πρόβλημα ο άνθρωπος. Αν κάνετε παιδί θα έρθουν αλλά προβλήματα και το μόνο σίγουρο ειναι ότι θα γίνει χειρότερη η κατάσταση. Σε τέτοιο άτομο είσαι έτοιμη να εμπιστευτείς τη ζωή και το παιδί σου; Καταλαβαίνω ότι ακόμα είσαι υπό την επήρεια του πρώτου χρόνου καψουρας όμως η καψούρα θα φύγει και θα δεις ακόμα πιο καθαρά αυτό που ήδη βλέπεις. Φρόντισε να μην είναι αργά. Φυγεεεεε!

Δεν θα συμφωνήσω με το "αλκοολισμός καραμπινατο" ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά. Ο κάθε οργανισμός δέχεται το αλκοόλ διαφορετικά. Για σχεδόν 15 χρόνια έπινα περισσότερο από αυτό που περιγράφει η κοπέλα και ήμουν 100% λειτουργικός και δεν με καταλάβαινε κανείς. Δεν το έκανα γιατί ήθελα παυσίπονο στη ψυχή μου, το έκανα γιατί έτσι έμαθα από μικρός. Ο συγκεκριμένος πιο πολύ για προσοχή πιστεύω ότι το κάνει και πιστεύω ότι υποκρίνεται στις συμπεριφορές του. Η κοπέλα προφανως και έχει θέμα αντίληψης μιας και θεωρεί ότι τα πάνε τέλεια αλλά από κάτω περιγράφει το ακριβώς αντίθετο. Κοπελιά δεν θα σου πω να χωρίσεις, θα σου πω όμως να βγάλεις τις παρωπιδες και να αποφασίσεις.

Πραγματικα αυτο αναρωτιεμαι κ γω. Ξεκιναει την εξομολογηση με το "τα παμε τελεια" κ τελικα περιγραφει ολη αυτη την τραγικοτητα για να καταληξει στο "πως να το παμε σοβαρα με τετοια σταση"?
Κοπελια που το βλεπεις το τελεια λοιπον? Προφανως κ μονη σου το λες οτι με αυτο τον ανθρωπο δεν μπορειτε να το πατε σοβαρα. Κ εννοειται να χωρισεις! Δεν χρειαζεται καν να στο αιτιολογησω, ξερεις πολυ καλα κ μονη σου το γιατι.

Διαβάζοντας αρχικά θεώρησα ότι πρόκειται περί μέθης συστηματικής που προηγείται πάντα του σταδίου αλκοολισμού, δίχως αυτό να σημαίνει ότι η κατάληξη θα είναι ο αλκοολισμός.
Ωστόσο, στη συνέχεια διάβασα για 3ο μπουκάλι πρωινή ώρα και ηλικία των 35 και κάπου εκεί αλλάζει εντελώς το πράγμα.
Αγαπητή φίλη, είναι η ώρα των ανατρεπτικών αποφάσεων για να μη μπείτε σε απρόβλέπτες περιπέτειες.

MET GALA 2024