ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2023 | 16:28

Τέρμα βασανιστικό

να είσαι διήμερο με τον καινούργιο άνθρωπο που μπήκε στη ζωή σου,να περνάς τέλεια,και η παραφωνία σε όλο αυτό να είναι ο βομβαρδισμός κλήσεων και μηνυμάτων που δέχεσαι από τον πρώην σου.Έκλεισα το κινητό τελικά,δέν υπήρχε άλλη λύση.Δέν είχα σκοπό να ποστάρω κάτι στα social,αλλά ακόμα και άν είχα,δέν θα το έκανα από φόβο για το τί θα έγραφε στα σχόλια και άλλα πολλά.Μαύρη η ώρα και η στιγμή που τον γνώρισα,καλύτερα να είχα πάθει κάτι εκείνη την ημέρα.Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε πως όταν κάτι τελειώνει,το δεχόμαστε και προχωράμε παρακάτω; Να ευχηθώ καλή φώτιση σε όλους μας για αύριο...Είναι κάτι περιπτώσεις ανθρώπων,που δέν αντιμετωπίζονται με τίποτα,και λές ότι θα σηκώσεις τα χέρια ψηλά!
4
 
 
 
 
σχόλια

Δηλαδή τόσο εμμονικός είναι που δεν μπορεί να ξεκολλήσει; μάλλον δεν του έχεις κάνει ξεκάθαρο ότι έχει τελειώσει. Στη τελική, εγώ θα τον μπλόκαρα και στο τηλέφωνο και από παντού άμα με ενοχλούσε στο επίπεδο που το περιγράφεις.

Για όνομα δηλαδή...πόσο σπαστικό. Χίλιες φορές μπλοκ και έξω από την πόρτα. Η μπορείς να τον βρίσεις εφόσον στα πρήξε για να θυμωσει και να μην σε ξαναενοχλησει και μετά εν καιρω κάνεις μπλοκ και την κάνεις με ελαφρά έστω και εάν βγεις ο κακός η η κακια της υπόθεσης. Σιγά....λες και θα τον ξαναδείς.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ