ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.5.2023 | 01:31

Παράδοξο

Θέλω να αναφέρω κάτι παράδοξο...Είμαι γυναίκα μόνη 32 και όπως είναι φυσικό όλοι γύρω μου παντρεύονται.Ενώ οι περισσότερες γυναίκες η κοπέλες σε αυτή την ηλικία κοιτάνε μεγαλύτερους,εγώ κοιτάω και μικρότερους. Αυτό συμβαίνει γιατί πιστεύω ότι ένας άντρας αν δεν έχει παντρευτεί κάποια ηλικία ίσως έχει θέμα.Δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς την ηλικία αλλά καταλαβαίνετε πως το θέτω. Επίσης με ενοχλεί που επικρατεί το στερεότυπο να κοιτάζουν οι άντρες κατά κύριο λόγο μικρότερες ενώ αυτοί έχουν μικρότερο προσδόκιμο ζωής,οι γυναίκες ζουν πιο πολύ. Και θέλω να σπάσω τα ταμπού.Αν κάποιος εργάζεται από τα 25 και πάνω ας πούμε και κοιτάζει την αυτονομία του δεν βρίσκω λόγο να μην προκύψει κάτι μαζί του.
7
 
 
 
 
σχόλια

Μάλλον κάτι άλλο παίζει και γίνεται χαμός και τσακωμοι και υπάρχει "το στερεότυπο" και το
"taboo".
Και εαν βασικό θέμα της κουβέντας είναι ο "γαμος"....και πότε θα παντρευτώ και τέτοια...επειδη προβλεπω το μελλον, θα σου παει πολυ καλα, ηρεμισε ένα λεπτό και σκέψου τι κάνεις και με τι ασχολείσαι αυτή τη στιγμή.

Όποιος δεν έχει παντρευτεί μέχρι κάποια ηλικία έχει θέμα...Αλλά σε ενοχλούν τα στερεότυπα και...θες να σπάσεις τα ταμπού...Και το βρίσκεις παράδοξο να κοιτάς μικρότερους...Το μόνο λογικό που διαβάζω στην ανάρτησή σου είναι ότι είσαι μόνη.

Αγαπητέ κ. Λύκο Νίκο, γεια σας. Η κριτική ματιά σας είναι ορθή αλλά θα θέλατε λίγο να αναπτύξετε το κείμενο σας; το σκεπτικό σας; μην ξεχνάτε ότι υπάρχουμε άνθρωποι από την άλλη μεριά της οθόνης, που μπορεί να τραβάει ο καθένας τον δικό του Γολγοθά και να υπάρχουν ανεπιθύμητες αντιδράσεις γι' αυτό όταν αιτιολογείτε η κάνετε διάλογο παρακαλώ προσδιορίστε ξεκάθαρα τη θεση σας και γιατί το λέτε αυτό.

Μωρέ ό,τι θες να κάνεις γενικά ,γούστα είναι αυτά ,αλλά αν ψάχνεις για γάμο νομίζεις ότι ο 25αρης θα θέλει να παντρευτεί ; Επίσης σε 25αρη δεν μπορώ να βρω ωριμότητα εγώ που είμαι 26 ,θα μπορείς εσύ; Όλα θέμα χαρακτήρα βέβαια .

Ότι εσύ βρήκες λογική την εξ αυτή και άρχισες να αναλύεις τα πάνω κάτω σε ηλικία . Καταλαβαίνετε τι έχετε γίνει αναρωτιέμαι , ευτυχώς δεν είστε όλες έτσι ακόμα , αλλά για εκεί πάει ,να είστε όλες έτσι .Πόσο έξω μπορείς να πέσεις όμως για κάποιον από το γραπτό του λόγο ,όταν έχει πάρει το χρόνο του να γράψει κάτι που μακροχρόνια θα είναι αναγνώσιμο και κριτήριο για τη προσωπικότητα του;26 32 80 .Δεν έχει διαφορά όταν βιώνεις το κόσμο μεθοδικά όλα θα είναι πάντα το ίδιο , το ίδιο περιεχόμενο με άλλο περιτύλιγμα .Αλλά νύχια και μαλλιά.Θα το θεωρήσεις επίθεση και δε θα καταλάβεις ότι σπατάλησα χρόνο να σου γράψω επειδή σε σεβάστηκα για ορθά πράγματα που έχεις γράψει ασχέτως της ηλικίας σου .Χρόνος φίλη σχολιάστρια , χρόνος που αφιερώθηκε λόγο σεβασμού και όχι ταξικών/βιολογικών κριτηρίων.Καλο Σουκου και καλά μυαλά .

Γειά σας και χαρά σας κ. Ρακενδυτε! Έχετε μια διαφωνία. Απολύτως μα Απολύτως ΣΕΒΑΣΤΟ. Η κα Μουλαν/free Spirit, απαντά με ένα τρόπο έτσι "νεοελιστικο" για το "παιχνιδι" της υπόθεσης. Εσείς πάλι απαντάτε μ' έναν τρόπο που ενδεχομένως να πυροδοτεί κάποιο δικό σας παρελθοντικο συμβάν και θυμωνετε. Βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας. Σκεφτητε ότι ίσως, ίσως μιλάτε σε μια άγνωστο/άγνωστη που δεν ξέρετε τι κουβαλάει, όπως και 'σεις δεν ξέρετε τι κουβαλάει η κα Free Spirit, επιτρέψτε μου γτ έχω διαβάσει πολύ, πολλά γραπτά πολλών και σε αυτήν εδώ τη στήλη, αλλά έχω και σχετικα μια μετρια προς καλη βιβλιοθήκη. Τώρα από 'κει και πέρα. Η κα Free Spirit γράφει ανέμελα, χωρίς κάποιο φίλτρο, λες και τσαταρει, ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, γιατί την καθιστα την πιο ευάλωτη προς επιθέσεις, ενώ παράλληλα λέει την γνώμη της και αναπτυσσει το κειμένο της και να το αναπτυξει καλα να κάνει, πάλι μπορεί να βρεθεί εκτεθειμένη για την γνώμη η την άποψη της. Γι' αυτό θα ήταν καλό να προσέχουμε όταν γράφουνε διαδικτυακά γιατί δεν ξέρεις τι άνθρωπος βρίσκεται στην αντίπερα όχθη! Δηλαδή χίλιες φορές να γράφεις με όνομα πάρα με καποιο "nickname" χίλιες φορές να παραδέχεσαι το πιο απλό "ρε φίλε γράφω εκεί κάποια σχόλια" έτσι επειδή μ' αρέσει πάρα να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου γιατι; Γιατί πολύ απλά όταν και εαν κρύβεσαι κάτι κρύβεις μπορεί να αποτελεις για παράδειγμα απειλη, για τον εργοδότη σου τον φίλο σου τον συνεργάτη σου και ούτω καθε εξής. Είναι και σαν αυτό που αναφέρθηκε σε μια άλλη εξομολόγηση περί παρεων και ξέρετε ομαδουλες κλπ κλπ...από την άλλη βέβαια η ανωνυμία κάτω υπό ορισμένες συνθήκες επαγγελματικου περιεχομένου...φυσικά και είναι το κατάλληλοτερο εργαλείο. Αλλά τι γίνεται στην περίπτωση του κηνυγητου;;; ξέρετε τι εννοώ...γιατί κάποιοι μπορεί να το χρησιμοποιήσουν ως μέθοδο συγκάλυψης και τα λοιπά και να βρίσκεστε εκτεθειμένοι....για να το σκεφτούμε λίγο....από την μία έχεις τη μη ανωνυμία και από την άλλη την ανωνυμία...που είναι εργαλείο και στις δύο περιπτώσεις....αλλά στη μια λες οκ...υπάρχει λόγος, από την άλλη υπάρχει λόγος;;; Μάλλον στην δεύτερη περίπτωση δεν υπάρχει λόγος, αλλά έστω ότι γράφεις με όνομα....και στην πέσουν ομαδικώς...οπότε μάλλον εκεί ναι Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ έχει νόημα. Οπως και να έχει...δεν ξέρω τι τελικά είναι καλύτερο.