ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.2.2023 | 19:02

Διλλημα

Ειμαι σε διλημμα να σπουδασω και για αυτο θα θελω περιπου 30 χιλιαδες ευρω μιας και ειναι 4 χρονια η σπουδη 'η να συλλεξω λεφτα για να μετακομισω απο το πατρικο μου και να κανω μια συμβατικη δουλεια με ενα βασικο μισθο. Υποψιν εχω ηδη σπουδασει οικονομικα αλλα δεν μου αρεσουν καθολου και δεν θελω να ασχοληθω με αυτο. Σπουδασα γιατι ειναι ενα καλο πτυχιο για με πολλες ευκαιριες εργοδοτησης αλλα δεν μου αρεσει και δεν θελω να κανω κατι που δεν μου αρεσει. Το προβλημα ειναι τα λεφτα, ειναι πολλα για να ξανα σπουδασω, Επισης μπορει με το δευτερο πτυχιο να μην βρισκω δουλεια στο αντικειμενο που σπουδασα και να πανε χαμενα και τα λεφτα που θα δωσω 30 χιλιαδες περιπου, και ο κοπος μου.
4
 
 
 
 
σχόλια

Δεν κατάλαβα ποτέ τον λόγο που κάποιοι σπουδάζετε χρόνια ατελείωτα, επιβαρύνοντας οικονομικά την οικογένεια σας, δεν σας αρέσει η σχολή τελικά, (το ξέρετε σχεδόν εξαρχής πως δεν είναι του γούστου σας,) παρόλα αυτά σπουδάζετε, παίρνετε πτυχία και ξανά απο την αρχή. Πτυχία και πτυχία, χωρίς οικονομική ανεξαρτησία και φτάνετε τελικά σε μια ηλικία που δεν μπορείτε να φροντίσετε τον ίδιο σας τον εαυτό και μοιρολογάτε για τα χρόνια που πέρασαν. Και που ??? Σε μια χώρα χωρίς υποδομές για ανεύρεση μιας αξιοπρεπέστατης δουλειάς , βάση των πτυχίων σας. Δεν ξέρω, βαρέθηκα να ακούω τους αιώνιους φοιτητές..