ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2023 | 15:30

Μπορεί να είμαι πολύ απαιτητική

Είμαι 24 χρονων. Όχι πολύ μεγάλη για να 'χω κάψει την καρδιά μου το ξέρω. Ωστόσο αρνούμαι να μπω σε οποιαδήποτε σχέση με κάποιον που εχει να μου προσφέρει πολύ λιγότερα από αυτά που ζητάω. Μέχρι τώρα στη σύντομη πορεία μου στα ερωτικά είχα δυο τρεις εμπειρίες (θεωρητικο το νούμερο) και αν είμαι για κατι σίγουρη είναι ότι δεν πρόκειται να ερωτευτω κάποιον που μου δίνει ψίχουλα σε αντάλλαγμα . Είμαι και εαυαίσθητη και συναισθηματικά ευεπίφορη, μου παίρνει και καιρό να αναρρώσω απο κάθε απογοήτευση, θα ήμουν το λιγότερο χαζή να πέσω πάλι για τις ίδιες καταστάσεις, ιδίως όταν το ένστικτο μου με έχει ήδη προειδοποιήσει ότι δεν είναι η κατάσταση κατάλληλη. Χίλιες φορές μόνη μου, μέχρι να βρεθεί κάποιος που αποδεδειγμένα σε βάθος χρόνο θα δείξει το ενδιαφέρον του και την αξιοπιστία του. Ισως να είμαι απαιτητική για την ηλικία μου δεν ξέρω.
10
 
 
 
 
σχόλια

Ο καθένας θέτει τα στάνταρ του .Είναι επίσης στη κρίση του καθενός να προβλέπει που θα τον οδηγήσει το κάθε φίλτρο. Συνέπειες έχουν όλα ούτως η άλλος .Η κάθε επιλογή έχει και την ανάλογη ακολουθία συναισθημάτων και εντέλει μένει να δεις τι σε νοιάζει περισσότερο ,το ταξίδι η ο προορισμός ;

Αν η απαίτηση σου είναι να είσαι χαρούμενη τότε σίγουρα δεν ζητάς πολλά. Σου εύχομαι να βρεις ένα παιδί καλό με όμορφες προθέσεις και με την ωριμότητα και ευαισθησία που σου ταιριάζει. Αυτό με τα ψίχουλα μόνο όποιος το έχει ζήσει θα καταλάβει πως δεν είσαι υπερβολική ή απαιτητική αλλά είναι μια πραγματικότητα και τέτοιους συναντάμε σε αυτές τις ηλικίες. Προφανώς πολλοί θέλουν να συλλέξουν απλά εμπειρίες , κυριαρχούν τα ένστικτα και ο εγωισμός τους και οι ευαισθησίες που έχεις εσύ είναι πολύ μακριά από την δική τους πραγματικότητα . Οπότε το βασικό είναι να βρεις κάποιον που καταλαβαίνει πως νιώθεις , που είστε σε ένα παρόμοιο συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο.

Τα έχω δώσει στο παρελθόν αλλά μέχρι εκεί που τραβάει κι ο άλλος. Όταν κάποιος δεν σε θέλει και τόσο, δεν θελεει ούτε τις μεγάλες πράξεις από σένα προς το μέρος του. Ξενίζουν.
Μέχρι τώρα, σε ότι σχέση έκανα έδινα εγώ πολύ περισσότερα. Και αυτό πονάει, και δεν θα ήθελα να ξαναγίνει, όχι ενώ φαίνεται ότι θα πάει έτσι το πράμα τουλάχιστον.
Παρόλα αυτά το σχόλιο σου με έβαλε σε σκέψεις και ευχαριστώ !

Καλώς τότε, από τη στιγμή που έχεις κάνει την αυτοκριτική σου και θεωρείς ότι απαιτείς πολλά επειδή δίνεις και πολλά, δεν βρίσκω κακό το να ανεβάζεις τον πήχη σου. Εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις, πιστεύω αργά ή γρήγορα θα γίνει. Απλώς έχε υπομονή και να δείχνεις κατανόηση όταν με το καλό το βρεις...

Φασκεις κι αντιφασκεις . Πως θα σου δειξει καποιος σε ΒΑΘΟΣ χρονου την αξιοπιστια του οταν προτιμας να εισαι μονη και δεν ξεκινας μια σχεση? (Επισης ενα νουμερο δεν μπορει ποτέ να ειναι θεωρητικο. Εξ ορισμου)

Ε αν δεν είσαι και στα 24 απαιτητική ποτέ θα είσαι; Φτάνει, όπως σωστά ειπώθηκε και παραπάνω, να εξελίσσεις και εσύ τον εαυτό σου σε όλα τα επίπεδα ώστε να δικαιολογείς την απαιτητικό τη τα σου.

Αυτό που εννοώ , είναι ότι θα είναι κάποιος που εξαρχής θα έχει μια συνέπεια λογων-πραξεων , και θα δείχνει ένα σταθερό ενδιαφέρον στο να βρισκόμαστε και να μιλάμε. Όχι κάποιος που θα στέλνει στη χάση και στη φέξη. Όχι κάποιος που θα λέει πόσο πολύ θέλει να βρισκόμαστε και να κάνουμε πράγματα μαζί και μετά θα το ακυρώνει ή θα βρίσκει δικαιολογίες. Μπορεί να φαίνεται από την εξομ. οτι εννοώ μεγάλα πράγματα , αλλά εγώ αυτά τα απλά εννοώ. Νομίζω πως δεν έχω άδικο.
Προφανώς και θα ήθελα σχέση και θα ήμουν ανοιχτή σε κάποιον που θα ξεκίναγε με καλά δείγματα και θα συνέχιζε έτσι.
Τις ηλίθιες και ανώριμες συμπεριφορές δεν μπορώ και γι'αυτες προτιμώ να μένω μόνη.
Το θεωρητικό του νούμερου, είναι του τύπου είχα κι εγώ 3-4 εμπειρίες , μπορεί και να ναι και δύο μπορεί και 5 ρε παιδί μου
Αυτά :)

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ