Ένοπλος άνοιξε πυρ κοντά σε κολέγιο της Καλιφόρνια

Ένοπλος άνοιξε πυρ κοντά σε κολέγιο της Καλιφόρνια Facebook Twitter
2

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στις ΗΠΑ όταν άγνωστος άντρας άνοιξε πυρ εναντίον οχημάτων στη Σάντα Μόνικα στη Καλιφόρνια.

Ανάμεσα στα θύματα είναι και ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με τις αρχές έφερε πολλά όπλα.

Το περιστατικό συνέβη κοντά σε πανεπιστήμιο της περιοχής και μόλις πέντε χιλιόμετρα μακριά από σημείο που βρισκόταν και ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Οι Μυστικές Υπηρεσίες ενημερώθηκαν αμέσως για το περιστατικό, αναφέροντας όμως ότι δεν επηρεάζει το πρόγραμμα του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπινγκ, στο πλαίσιο συνόδου στο Παλμ Σπρινγκς.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές έχουν συλλάβει έναν ακόμα ύποπτο, ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με το περιστατικό.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φλόριντα: Καπετάνιος πυροβολούσε και δηλητηρίαζε δελφίνια - Φυλάκιση ενός μηνός και πρόστιμο 51.000 δολαρίων

Διεθνή / Φλόριντα: Καπετάνιος πυροβολούσε και δηλητηρίαζε δελφίνια - Φυλάκιση ενός μηνός και πρόστιμο 51.000 δολαρίων

Σε τουλάχιστον μία περίπτωση, ο Barfield άνοιξε πυρ ενώ στο σκάφος επέβαιναν δύο παιδιά δημοτικού, και σε άλλη, παρουσία περισσότερων από δώδεκα πελατών.
LIFO NEWSROOM
Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Διεθνή / Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Ο έντονος διαπληκτισμός που είχε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός με φωτογράφο, στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Highest 2 Lowest» στις Κάννες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Καλιφόρνιας! Καλιφόρνιας! Πόσους αιώνες πρέπει μια λέξη να λέγεται για να την θεωρήσουμε ελληνική και να την κλίνουμε; Αυτό που δυστυχώς όχι μόνο εσείς αλλά και άλλοι τόσοι κάνουν είναι μια νέα καθαρεύουσα: να διατηρήσουμε μια λέξη απαράλλαχτη ενάντια στην φυσική ροή της γλώσσας.