ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.10.2022 | 16:54

Σχέσεις με διαφορά ηλικίας, πού είναι το κακό;

Γιατί έχουν μπει τόσο στο στόχαστρο οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας; Προσωπικά πιστεύω πως αν υπάρχει αγάπη και συνεννόηση όλα γίνονται. Ή ακόμα κι αν δε συμβεί κάτι, η ερωτική επιθυμία δεν πρέπει να είναι κατακριτέα, γιατί να περιοριστεί; Μια χαρά είναι και το να ερωτεύεσαι μικρότερες ή μικρότερους ηλικιακά αλλά και μεγαλύτερες ή μεγαλύτερους. Έχω ερωτευτεί μικρότερη κοπέλα αλλά και μεγαλύτερή μου γιατί δεν μπορούσα να αντισταθώ στην ομορφιά και τον χαρακτήρα τους. Ακόμα κι αν δε γίνει κάτι μεταξύ δύο ανθρώπων με διαφορά ηλικίας. Γιατί είναι τόσο κατακριτέο; Πλέον άρχισαν να κατακρίνουν μέχρι και τέτοιες σχέσεις που εμφανίζονται στη μυθοπλασία. Πολλές φορές τέτοιες σχέσεις μια χαρά προχωρούν όταν υπάρχει θέληση κι αγάπη.
4
 
 
 
 
σχόλια

Ο καθένας με τις επιλογες του. Προσωπικα ομως αν δω π.χ. έναν 25χρονο με μια 45χρονη ή και το αντίθετο, όταν δηλαδή η διαφορα του ζευγαριού είναι τέτοια οπου θα μπορούσε να είναι οπως αυτή μεταξύ παιδιού - γονιού, η πρώτη μου σκέψη είναι πως ισως και να κρύβονται κάποια θεματάκια από πίσω. Αυτή βέβαια είναι η δική μου οπτική χωρις να σημαίνει πως με αφορά ή θα κρίνω τις επιλογες του καθενός.

Τυχαίε περαστικέ, δε διαφωνώ σε κάτι. Και συμφωνώ με όποιον έκανε την εξομολόγηση. Βέβαια εγώ ερωτεύτηκα μεγαλύτερη γυναίκα (ακόμα είμαι) και ναι, δε με ενδιαφέρει η ηλικία, το έχω ξανά γράψει και θα το ξανά γράψω, για εμένα αλλού είναι η ουσία. Για παράδειγμα, ο Μακρόν είναι με μεγαλύτερη γυναίκα και; Εδώ θα τα ξαναγράψω και ας μου την "πέσουν" για το μπράβο και για άλλα πολλά, δε με νοιάζει γιατί τα πιστεύω. Μπράβο και στους δυο που δεν στάθηκαν στις "μικρότητες" της κοινωνίας και μπράβο του που συνέχισε να πιστεύει στο πραγματικό του θέλω μέχρι να είναι μαζί. Γιατί στο τέλος σημασία έχει αυτό που ανέφερε και ο ίδιος, "με αγαπάει γι' αυτό που είμαι".

Ναι μπορεί, δεν θα διαφωνήσω. Οπως επισης μπορεί και να υπήρχε και κάπου στο περιβάλλον μια σχέση ή ενας γάμος με διαφορά ηλικίας , επομένως να είναι κάτι οικείο για κάποιον.

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ