ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2022 | 22:45

Μπελάς μεγάλος

Έχω σοβαρό πρόβλημα με έναν συνάδελφο μου ο οποίος είναι κομβικής σημασίας για την εταιρεία. Ειναι ανώτερος μου. Δουλευουμε σε λογιστική εταιρεία αυτός είναι υποδιευυθυντησ και πήρα τη θέση του βοηθού τουβ!Εγω είμαι σχετικά μικρή κ άπειρη. Παιδιά μου λέει όλα του τα προσωπικά με αποτέλεσμα να με φέρνει σε δύσκολη θέση. Υπάρχουν στιγμές που θέλω να βγει η δουλειά να τσεκάρει κάτι και να μην θέλει ν δουλέψουμε αλλά να συζητήσουμε τα προσωπικά του με τη γυναίκα του. Εχουμε μια α' οικειότητα με βοηθησε αρκετά τις πρώτες ημέρες και δείχνει να με συμπαθεί. Η γυναίκα του παρεπιπτοντως δεν με συμπαθεί καθόλου! Ερχεται συχνά στην εταιρεία γιατί ο ιδιοκτήτης είναι ο ξάδερφος της. Και οτι δεν με συμπαθεί το έμαθα από τον ίδιο! Δηλαδη ποιος παντρεμένος άνθρωπος κάθεται λέει σε μια πιτσιρικα ότι δε σε συμπαθεί συμπαθεί γυναίκα μου γιατι είσαι όμορφη και θα μου την πέσεις και την εκθέτει έτσι?? Μου λέει για τα σεξουαλικα τους πωσ γνωρίστηκαν τι έκαναν χθεσ! Εγώ είμαι ελεύθερη κ τ ξέρει και συχνά μου λέει πρέπει ν σ βρούμε άντρα να κάνεις σσξ. Δεν υπονοώ ότι με θέλει αλλά αρχίζω και νιώθω ψυχολογική πίεση.Τι κάνω??? Σκέφτομαι ν βρω άλλη δουλεια! έχω βρει μπελά ! Σας έχει συμβεί?
12
 
 
 
 
σχόλια

Τι να πω κι εγώ που έχω μια συνάδελφο υφιστάμενη με μικρά παιδιά και όλη την ώρα με τριβελίζει!
Λες και τα μεγαλώνουμε μαζί!! Μιλάμε γλώσσα δεν βάζει μέσα. Να θέλω να συγκεντρωθώ σε κάτι και να έχω διαρκώς έναν background "θόρυβο".
Είναι απλά άτομα που δε νιώθουν.

Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι σε γουστάρει. Το ότι μιλάει για τα σεξουαλικά του είναι για να καταλάβεις πόσο μαμιάς είναι και να τον λιμπιστεις. Εκθέτει τη γυναίκα του, εκθέτει τον ίδιο. Αισχρός! Ψάξε κάτι άλλο

Πες του το ευγενικά ότι όλο αυτό σε ενοχλεί και άμα δεν το καταλαβει ψάξε για μια άλλη δουλειά γιατί το παν είναι να νοιωθεις εσύ οκ και με τον εαυτό σου και με την δουλειά σου και με τους συναδέλφους σου ...

Δε μπορώ να φανταστω εταιρεία που έχει για υποδιευθυντή έναν γελοίο τύπο. Αυτό γελοιοποεί και την ίδια την εταιρεία, οπότε θα συμφωνήσω, να ψάχνεις για δουλειά.

Σε πρώτη φάση πρέπει να κόψεις την οικειότητα, σε δεύτερη να έχεις το νου σου ώστε να μην βρίσκεστε μόνοι σας ποτέ και σε τρίτη φάση εάν δεν αλλάξει συμπεριφορά να αλλάξεις εσύ δουλειά.

Ο τύπος εκτός από γλοιώδης, οσονούπω θα αποδειχτεί και πέφτουλας. Βρες καλύτερα άλλη δουλειά αν υπάρχει δυνατότητα, αλλιώς ήρθε η ώρα να βάλεις τα όρια σου.