ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2022 | 20:10

Τι να κάνω;

Βγαίναμε για λίγο καιρό, πρόσφατα κάναμε σεξ και την επόμενη μέρα είπε ότι πέρασε πολύ καλά και ότι θα στείλει να βρεθούμε. Έχει περάσει καιρός από τότε. Ξέρω ότι θα τον δω στη βάφτιση μιας κοινής μας φίλης. Αν μου μιλήσει, να του δείξω/πω ότι με ενόχλησε που δεν έστειλε; πως να του συμπεριφερθω; Θέλω απλώς να καταλάβει ότι δεν είναι ωραίο να δίνει ελπίδες. Δεν θέλω να υποκριθω ότι δεν συνέβη τίποτα.
12
 
 
 
 
σχόλια

“Βγαίναμε για λίγο καιρό”
Μπορεί να ξεκουράζεται πριν σε επικοινωνήσει ξανά για την επόμενη έξοδο. Εγώ όταν βγαίνω, πχ για καφέ, είναι για μερικές μόνο ώρες. Δεν τα κατάλαβα ποτέ τα ζευγάρια που λένε πως βγαίνουν για καιρό αλλά ίσως να φταίει πως εγώ βγαίνω μόνος μου ή σπανίως με τον άλλο μου εαυτό που δεν τον μπορώ καθόλου. Όχι βέβαια ως ζευγάρι γιατί όταν το δοκιμάσαμε απαιτούσε να πληρώνω συνέχεια εγώ, να του ανοίγω την πόρτα στο αυτοκίνητο κλπ.
Ειδικά το τελευταίο μου ήταν πολύ δύσκολο...

Και να δείξεις ότι θυμώσεις τι θα βγει; Θα σε πάρει τηλέφωνο; Θα ενδιαφερθεί για σένα; Όχι! Θα καταλάβει ότι είναι και αξεπέραστος. Αδιαφορία καλή μου. Το μήνυμα άλλωστε ελήφθη: ήσουν καλή για ένα κρεβάτι, δε θα πάρουμε άλλο!'

Αν με ρωτήσει τι έχω και γιατί είμαι απόμακρη; τι θα του πω;
"όλα καλά μην ανησυχείς"; Όχι κορίτσι μου. Δεν περιμένω να με κυνηγήσει ή να ενδιαφερθεί για μένα αλλά να καταλάβει ότι δεν είναι ωραίο να μένει στα λόγια και να αφήνει το άλλον στην απορία. Αυτό είναι όλο.

Ωραία. Τότε θα σε ρωτήσω κάτι άλλο. Αν πάει να μου τη πέσει ή πάει να κάνει κίνηση να με φιλήσει; Πως θα αντίδρασω δηλαδή σε αυτή τη περίπτωση; Για εξήγησε μου το αυτό. Το έχω απορία μιας και λες ότι ξέρει ήδη ότι με δυσαρεστησε. Δεν βρίσκεται μέσα στο μυαλό μου, απλά ενημερώνω.

Είναι λίγο μικρότερος από μένα και σπουδάζει ακόμη οπότε αρραβωνιαστικια δεν έχει. Το ξέρω γιατί είμαστε στον ίδιο κύκλο, επομένως ξέρω τους φίλους του και αυτοί τους δικούς μου. Επίσης τον ξέρω χρόνια αλλά δεν είχαμε κάνει ποτέ παρέα, φέτος ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα και συνέβη όλο αυτό μεταξύ μας.
Όμως δεν ξέρω πως να του συμπεριφερθω ώστε να του δείξω ότι ενοχληθηκα.

Είναι απλό, δεν θα του δείξεις ότι ενοχλήθηκες εκτός αν γουστάρεις να τον ταΐσεις ικανοποιηση και να του ανεβάσεις το εγώ. Να μάθεις να είσαι περήφανη και εγωίστρια.

Θα προσπαθήσω. Κάποια χρόνια πριν υπήρξα εγωίστρια και περήφανη αλλα αυτα τα κομμάτια του εαυτού μου, ειδικά το να είμαι εγωίστρια, έχουν χαθεί. Μου είναι δύσκολο να τα ανακτήσω. Πως μπορώ να το αλλάξω; Ευχαριστώ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ