ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.7.2022 | 08:41

.

Πέρασαν πόσα χρόνια και ακόμη μου λείπει. Με παράτησε μετά από χρόνια σχέσης ενώ υποτίθεται ήμασταν ερωτευμένοι. Εκείνος προχώρησε κι εγώ έμεινα πίσω να αναρωτιέμαι το γιατί. Νόμιζα ότι ήμασταν καλά αλλά μάλλον ο ίδιος δεν το πίστευε χωρίς να μπορώ να καταλάβω το γιατί. Μου λείπει πολύ. Ευτυχώς είναι κι η δουλειά όπου έχω αφοσιωθεί και υπάρχει κάτι να με παρηγορεί.
7
 
 
 
 
σχόλια

Εμπρός προχωρά και συ... (συμβουλή) από έναν στατικό εδώ και χρόνια.
Όσο και να δουλεύεις,αυτά που έχεις ζήσει δεν ξεχνιούνται,απλά κάνεις πως δεν υπήρξαν.νομιζω

Δε γίνεται να κάνει πως δεν υπήρξαν. Να χαίρεται που τα έζησε και όσο κράτησαν. Όμως όπως είπα ο έρωτας περνάει και σε αυτή τη φάση πέρασε σε αυτόν πρώτα. Αφού βλέπει ότι του πέρασε και προχώρησε καιρός είναι να προχωρησει και η ίδια.

Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι υπήρξε ερωτευμένος μαζί σου. Μακάρι ο έρωτας να κρατούσε για πάντα και από τις δύο μεριές ή όταν θα τελείωνε να τελειώνε την ίδια χρονική περίοδο και για τους δύο. Δε θα είχαμε τόσα δράματα ούτε τόσα καψουροτραγουδα. Στη δική σου περίπτωση τελειωσε στον άλλον. Και εριξε το εγώ σου όλο αυτό και αναρωτιεσαι τι δεν έκανες σωστά. Μη βασανίζεσαι. Απόδεξου ότι ο έρωτας τα έχει αυτά και προχωρά και εσύ τη ζωή σου .