ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.6.2022 | 17:11

Δένεσαι;

Γνωριστήκαμε online και βγαίνουμε δύο μήνες τώρα. Μέσα σε αυτό το διάστημα μεσολάβησαν τρεις βδομάδες που δεν βρεθήκαμε λόγω υποχρεώσεων/covid κλπ. Τον τελευταίο καιρό έχει χαθεί οτιδήποτε ερωτικό ανάμεσα μας και βγαίνουμε σε mood φίλων. Σε αυτό το σημείο να αναφέρω πως σε αυτούς τους δύο μήνες δεν έχουμε κάνει σεξ μόνο κάτι προκαταρκτικά που και σε αυτά μόνο εγώ (αυτός απολαμβάνει). Βγήκαμε λοιπόν σε ένα κλαμπ όπου ακολούθησε και η παρέα μου έπειτα, εκεί αυτός πέρασε πολύ ωραία όπως μου είπε, όταν όμως έκανα κίνηση να τον φιλήσω τραβήχτηκε. Πάμε στο αμάξι του το συζητάω και τον ρωτάω ευθέως αν του αρέσω ή αν θέλει απλά την παρέα μου. Μου απαντάει πως αυτή τη περίοδο δεν θέλει κάτι το ερωτικό αλλά παράλληλα δεν θέλει να χάσει αυτό που έχουμε (;) γιατί νιώθει ότι του βγάζω τον πραγματικό του εαυτό...του λέω ότι δεν έχω θέμα να το συνεχίσουμε στο φιλικό αλλά σίγουρα όχι με τον ίδιο ρυθμό γιατί απλά θέλω να αφιερώσω τον χρόνο μου και στο αισθηματικό κομμάτι σε άλλους. Εδώ έρχεται το καλό, με παίρνει τηλ δυο μέρες μετά για να μου πει πως νιώθει ότι απομακρύνομαι και τον αποκόβω. Σε εκείνο το σημείο μου λέει ότι δένεται μαζί μου και παράλληλα φοβάται πως τον διώχνω. Το ερώτημα μου λοιπόν είναι: Πως γίνεται να δένεται και ταυτόχρονα να μην θέλει κάτι το ερωτικό; Αν ήταν μόνο "πλατωνικό" δε πιστεύω πως θα επιζητούσε τόσο έντονα την προσοχή μου και τον χρόνο μου. Με έχει μπερδέψει φουλ ο τύπος και έχω αρχίσει να ξενερώνω πρώτον γιατί μου είπε ότι δεν με βλέπει ερωτικά σε αυτή τη φάση και δεύτερον γιατί όσα λέει δεν συνάδουν. PS. Είμαστε αγόρια και αυτός δεν είναι out #homolove
3
 
 
 
 
σχόλια

Θα έλεγα ότι σε εχει για καβατζα αλλά απ' ο.τι βλέπω ούτε αυτό επιθυμεί. Μάλλον του αρέσει η παρέα σου και να περνάει καλά αυτός με αυτά που μόνο εσύ του κάνεις. Το βρίσκω πολύ προσβλητικό αυτό για εσένα, να κάνεις κάτι σε κάποιον χωρίς ανταπόδοση. Το 'δε θέλω κάτι ερωτικό τωρα' σημαίνει δε θέλει ερωτικό μαζί σου. Του αρέσει που μια κοπέλα τον ανεβάζει αλλά σαν παρέα όχι σαν κάτι άλλο. Απόδειξη ότι τραβήχτηκε όταν πηγές να τον φιλήσεις δημόσια, μην το δουν οι υποψήφιες και κάνουν πίσω.
Κάποτε γνώρισα κάποιον που καιγόταν να με γνωρίσει. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε, μου έλεγε ότι είμαι και γαμω τα παιδιά, φιληθηκαμε όμως μίλαγε με μένος για την πρώην του. Βγήκαμε παρέα έξω και ενώ τον πλησίασα ήταν κρύος. Δεν ήθελε δημόσια φιλιά κτλ. Μου χτύπησε άσχημα γιατί όχι να το παινευτω αλλά ήμουν μια γυναικάρα δίπλα στον τσίχλα. Και δίπλα σε οποιονδήποτε δηλαδή και δε δεχομουν να μου παίζει τον δύσκολο κάποιος που είχε λυσσαξει να με γνωρίσει.
Μετά από αυτό έβλεπα ότι δεν τσακίζεται να με δει παρά μόνο ήθελε να με δει όταν τον βόλευε. Φυσικά δεν έχασα το χρόνο μου και τον σουταρα.
Φαίνονται αυτά κοπέλα μου, μη χάνεις το χρόνο σου.

Α, να τι γίνεται. ΟΚ, του αρέσεις, αλλά δεν είναι έτοιμος να κάνει coming out για κάποιο λόγο. (Παίζει ρόλο και το γεγονός ότι στα ελληνικά υπάρχουν πολλές προσβλητικές εκφράσεις που περιστρέφονται γύρω από την ανδρική ομοφυλοφιλία. Κάποιοι έχουν πλέον αποκτήσει ανθεκτικό καβούκι ενάντια σ' όλα αυτά, ενώ άλλοι έχουν εν μέρει εσωτερικεύσει αυτά τα πράγματα και φοβούνται πολύ.) Αν έβλεπες Sex Education, εκείνος είναι σαν τον Adam, ενώ εσύ είσαι κάτι πιο κοντά στον Eric. Κοίτα, δεν μπορείς να περιμένεις κι εσύ επ' αορίστου μέχρι ν' αποφασίσει τι θέλει από σένα. Άντε πες ντρέπεται παραέξω, να πεις θέλει το χρόνο του. Ορμές δεν έχει; Εγώ ξέρω ότι το ορμέφυτο είναι πολύ ισχυρό, αν ο άλλος όντως γουστάρει. Αν κολλάει από τώρα κλπ., μάλλον θα το βρεις και στο κρεβάτι (αν φτάσετε ως εκεί), γι' αυτό εγώ θα έλεγα, κράτα τον για φίλο (κι ό,τι γίνει) και για αισθηματικά μπορείς να παίξεις ελεύθερα αλλού.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ