ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Το μενού από ένα λάιβ που έδωσε ο Ρέμος πέρσι στη Μύκονο και είχε γίνει χαμός

Facebook Twitter
52

Πέρσι, το καλοκαίρι του 2012 δηλαδή, έγινε μια μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο και ήρθε τώρα στα χέρια μου (ευχαριστώ Βαγγέλη) το αυθεντικό μενου, σκαναρισμένο. 

Ήταν εκείνη η ωραία η τουρνέ με την αφίσα εμπνευσμένη απ' το βίντεοκλίπ του Take on Me.

Σήμερα έτσι όπως έχουμε γίνει μοιάζει με σουρεαλιστικό έργο τέχνης. Ή μήπως όχι;

 

 

Όποιος πήγε, είχε την ευκαιρία να φάει καλά...

 

 

 

 

Να πιεί καλά...

 

 

 

 

Και να διασκεδάσει πολύ... [ίσως και όχι]

 

 


Λέει αυτός που για κάποιον -ακατανόητο για μένα λόγο- πήγε στην εν λόγω εκδήλωση:

"Μας είπαν ότι το ακριβότερο μπουκάλι σαμπάνιας είχε 28.000 ευρώ εκείνο το βράδυ. Γελάσαμε, αλλά μετά το είδαμε και στο μενού. Επίσης να πω ότι δώσαμε 100 ευρώ για να μπούμε και 300 ευρώ για να μας βρει τραπέζι ο μαιτρ..."

(Και ποιο ήταν το luxury item που προκάλεσε όλη αυτή την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και την χλιδή;

...ο Ρέμος και τα καψουροτράγουδά του!) 

52

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

11 σχόλια
Μα φαντάζεσαι τώρα; Εντάξει, να έχεις φτιάξει ένα σπίτι με δάνειο, ή να σπουδάζεις τα παιδιά σου να το καταλάβω, αλλά να δουλεύεις (αν δουλεύεις) για να ξεχρεώσεις βραδιά στο Ρέμο, αυτό ξεπερνάει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας... Αυτό που πίνετε μερικοί, μη σώσετε να μας το δώσετε...
Το διακοποδάνειο της άλφα-μπανκ ήταν ειδικά μελετημένο να περιλαμβάνει ΚΑΙ την περίπτωση που σου τύχαινε κι ένας Ρέμος στις λιτές και ολιγοήμερες διακοπές σου.
αυτοί που το οργάνωσαν δεν ήταν βλάκες. Ξέραν ότι αυτό που θα πουλήσουν, θα βρεθούν οι άνθρωποι να το αγοράσουν. Τώρα αν εμάς μας φαίνεται υπερβολικό / αστείο / εξοργιστικό, στ'@ρ%!δια τους. Αυτοί προφανώς πούλησαν.
Νομίζω πως αυτό το περιστατικό ήταν το 2011!! Έφαγαν πρόστιμο 4 εκατομμύρια και μετά από λίγες μέρες η εφορία της Μυκόνου τους το κατέβασε στα 5 χιλιάρικα (μια και όλοι είναι "γνωστοί" και "φίλοι")!!! Έπρεπε να επέμβει η ηγεσία του υπουργείου για να μην σβηστεί το πρόστιμο.
Διαβάστε ένα κείμενο του τρισμέγιστου "αποδυτηριάκια" Κώστα Καίσαρη, γνωστού παρεπιδημούντα της Μυκόνου, όπου τα λέει έξω από τα δόντια. Και ναι, peterp έγινε το '11 http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10560&subid=2&pubid=3655485
Καλά να πάθουν οι νεο-ελληναράδες που πάνε και τα σκάνε (καταναλωτικά δάνεια;).Με συγχωρείτε αλλά θα την πω την "κακία" μου τώρα.Μερικοί από αυτούς είναι απίθανο να είναι μέρος των Αγανακτισμένων;
Πιο πιθανον ειναι μερος αυτων να αποτελουν και σημερινοι χρεοκοπημενοι μεγολοεπιχειρηματιες που δεν ειχαν τη δυνατοτητα να πληρωσουν τους εργαζομενους τους. Ετσι το'χουμε σ'αυτη τη χωρα: Εις υγειαν των κοροιδων!
Επιτέλους! Τόσα λεφτά για ξόδεμα είχαν και έχουν μόνο "μεγάλοι". Υπάρχουν βιομήχανοι, εργοστασιάρχες, εφοπλιστές,μεγαλοκαταστηματάρχες, τραπεζίτες που δεν ευγνωμονούν ΠΑΣΟΚ- ΝΔ επειδή διόρισαν τις κόρες τους στο δημόσιο, αλλά γιατί τους ρίξανε τη φορολογία στο 0%, τους μισθούς των εργαζομένων τους στα τάρταρα, τους βοήθησαν να εκτοξεύσουν τα κέρδη τους, κτλ κτλ κτλ κτλ. Ασχολούμαστε όλη την ώρα με τον μαλά### τον μικροαστό και έχουμε ξεχάσει ότι υπάρχουν και μεγαλοαστοί σε αυτή τη χώρα!Αυτοί δεν είναι αγανακτισμένοι, αλλά αντίθετα υπερβολικά ευτυχισμένοι. Κάποιοι κερδίζουν (και) σε καιρό κρίσης.
ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σχόλιο... δεν ξέρω αν θα μπορούσαν αυτοί να ανήκουν στους αγανακτισμένους, σίγουρα πάντως είναι μέρος των πασόκ- ΝΔ... αμφιβάλλει κανείς?
Σίγουρα επωφελούνταν από το Πασόκ και τη ΝΔ όσο αυτά ήταν κόμματα που έδιναν αλόγιστα. Σίγουρα ψήφιζαν Πασόκ και ΝΔ. Τώρα όμως υποψιάζομαι ότι θα ψηφίζουν τα άλλα κόμματα, αυτά που δίνουν νέες υποσχέσεις για καλοπέραση...
Πολλά (πρώην και μη) μέλη των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ το παίζουν αγανακτισμένοι, και δεν είναι μόνο αυτοί.Το θέμα είναι κατά πόσο δικαιολογούνται να το παίζουν οι χαμένοι της κρίσης κλπ.
@Παρατηρητής:Δεν είναι θέμα γούστων ή αισθητικής. Όσοι ψήφιζαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ επειδή τους έδιναν επιχορηγήσεις απ' το παράθυρο, τους διόριζαν τις κόρες και τους άφηναν να κλέβουν, τώρα που αυτά κόπηκαν, θα ήταν το λιγότερο μαζοχιστές να υποστηρίζουν τους ίδιους.
Σίγουρα είναι μέρος των Αγανακτισμένων. Σαν τώρα θυμάμαι, στο Σύνταγμα, μεγάλες παρέες να συζητούν ώρες ατελείωτες πόσο ωραία είχαν περάσει... Να μην ξεχάσω επίσης να δηλώσω τη χαρά μου κύριε Δημοκίδη για το γεγονός πως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ γίνανε επιτέλους υπεύθυνα κόμματα αλλά και για το ότι είστε πάντα αντικειμενικός και δεν ξεπέφτετε στο λαϊκισμό ποτέ!