Για κακούργημα πάνε τον Παπακωνσταντίνου

Για κακούργημα πάνε τον Παπακωνσταντίνου Facebook Twitter
4

Σήμερα συγκαλείται η Ολομέλεια της βουλής προκειμένου να συζητήσει και να εγκρίνει την πρόταση 54 βουλευτών για επέκταση του κατηγορητηρίου σε βάρος του Γ. Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί από τον επικεφαλής της Προανακριτικής Επιτροπής κ. Μαρκογιαννάκη, τα ευρήματα των ερευνών απαιτούν και την προσθήκη του αδικήματος της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, ένα αδίκημα που επιφέρει ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

Στην Ολομέλεια θα μιλήσει, σύμφωνα με πληροφορίες και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, όπως έχει δικαίωμα από τον κανονισμό. Η διαδικασία θα λήξει με μυστική ψηφοφορία αργά το απόγευμα.

Εν τω μεταξύ, επιβαρυντική για τον πρώην υπουργό ήταν η κατάθεση χθες του πρώην γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών κ. Πλασκοβίτη ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει για δεύτερη φορά στην επιτροπή. Η κατάθεση κρίθηκε αναγκαία  μετά την κατάθεση του πρώην  πρέσβη στο Παρίσι κ. Χαλαστάνη, ο οποίος αποκάλυψε έγγραφο με το οποίο ζητούσαμε επισήμως τη λίστα.

Ο κ. Πλασκοβίτης είπε ότι δεν αναφέρθηκε σε αυτό το έγγραφο στην πρώτη του κατάθεση επειδή δεν το θυμήθηκε, ενώ άφησε αιχμές για τον Παπακωνσταντίνου, λέγοντας ότι το συνοδευτικό έγγραφο έπρεπε να έχει πρωτοκοληθεί, κάτι που ποτέ δεν έγινε.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
η Κωνσταντοπούλου υπερασπίζεται βιαστές!η Κωνσταντοπούλου υπερασπίζεται βιαστές!η Κωνσταντοπούλου υπερασπίζεται βιαστές!η Κωνσταντοπούλου υπερασπίζεται βιαστές!η Κωνσταντοπούλου υπερασπίζεται βιαστές!
βεβαια η ερώτηση παραμένει ... τη λίστα την έχουν με τα σωστά στοιχεία & πλήρης τώρα. Θα κάνουν κάτι? ή απλά θα τη βάλουν σε ένα σιρτάρι να μαζέυει σκόνη?(γιατί αν κάνουν το 2ο ... και αυτοί για κακούργημα θα πρέπει να πάνε)