ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.6.2022 | 22:55

Χάλια μερα

Σήμερα ήταν από εκείνες τις μέρες που πάνε χάλια. Μισώ όταν συμβαίνει αυτό, και πάντα από κάποιον ανόητο Που έχει διάθεση για καυγά. Και πάντα με επηρεάζει. Είμαι μικροκαμωμένη, όπως καταλαβαίνετε δεν με φοβούνται κι ας έχω δίκαιο. Βαρέθηκα, κουράστηκα, γιατί πρέπει να τα ανέχομαι.
4
 
 
 
 
σχόλια

Το να μπορείς να 'ακούγεσαι' δεν είναι θέμα σωματότυπου. Αυτοπεποίθηση θέλει και να στηρίζεις την άποψη σου με σωστά επιχειρήματα. Ειδικά όταν έχεις το απόλυτο δίκιο.

Φιλη μου εξομολογουμενη, οπως ειπες πολυ σωστα, ανόητοι ανθρωποι ειναι.
Οπότε ας μην χαλιομαστε για ανθρωπους χαμηλότερης απο εμας αντιληψης. Το αξιζουν νομιζεις; Κι εγω σαν εσενα ευαισθητη ειμαι κυριως σε τετοια και με επηρεαζει μια καλομεταχειριση παρα πολυ ασχημα.
Το σκεφτομαι για μερες και βγαζω ατμους. Αλλα πρεπει να γεμιζουμε το μυαλο μας ΜΌΝΟ με ουσια. Με πραγματα και ανθρωπους που σεβομαστε και οχι με σκουπιδια.
Ενας νοητος καδος αρνητικων σκεψεων πού υπαρχει βρε παιδια;; Πόσο κάνει να αγορασουμε;!

Δυστυχως πολλοι συνανθρωποι μας λειτουργουν κατα βαθος σαν ζωα και η εξωτερικη μας εμφανιση τους επηρεαζει και νομιζουν πως μπορουν να επιβληθουν σε καποιον πιο μμικροκαμωμένο! Μιλω εκ πειρας.