ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.5.2022 | 18:38

Θέλω απλά κάπου να τα πω

Νιώθω μόνη ρε γαμωτο. Βασικά είμαι μόνη. Σε λίγο γίνομαι 23 και είμαι μόνη. Προσπαθώ να κάνω φίλους μένουν για λίγο και μετά χάνονται δεν ξέρω γιατί αλήθεια. Αλλά κουράστηκα. Πότε δεν είχα σχέση. Μου λείπει μια αγκαλιά όταν θα πάω για ύπνο. Μου λείπει να πω καλημέρα σε κάποιον μου λείπει να μου στείλουν ένα μήνυμα και να μου πουν πάμε για ποτό , καφέ , φαΐ? Ούτε οι δικοί μου δεν με παίρνουν τηλέφωνο τώρα τελευταία η μαμά μου με παίρνει πιο συχνά γιατί της είπα πως αν δεν πάρω εγώ θα περάσουν 2 μέρες για να με πάρουν. Νιώθω μοναξιά , φόβο , απογοήτευση. Είναι καλοκαίρι και δεν έχω έναν άνθρωπο να πάω διακοπές. Κάνω μια δουλειά που συχένομαι και η ζωή μου από τον Οκτώβριο και μετά είναι σπίτι δουλειά δουλειά σπίτι και τίποτα άλλο. Δεν ζωωωωωωω απλά επιβιώνω και περιμένω να πεθάνω. Θέλω απλά να αλλάξουν όλα με έναν μαγικό τρόπο. Ότι βήμα κάνω διαλύεται προσπαθώ να βρω δουλειά σε αυτό που σπούδασα και δεν μου απαντούν καν στο βιογραφικό , προσπαθώ να γνωρίσω κόσμο να κάνω φίλους , να βρω έναν σύντροφο μάταια. Νιώθουν και άλλοι έτσι ή ακόμη και σε αυτό είμαι μόνη?
8
 
 
 
 
σχόλια

Καλημεραα είσαι μικρή μην σκέφτεσαι αρνητικά αποκλείεται σε όλους τους τομείς να είσαι χάλια!!αρχικα μένεις σε επαρχία??μήπως για αυτό δν βρησκεις δουλειάς ??τώρα όσο αφορά το ερωτικό κομμάτι αν αποκτήσεις παρέες και βγαίνεις θθα έρθει και αυτό πιστεύω..

δε ξερω τι να πω για τη δουλεια που σιχαινεσαι, για τα ερωτικα ομως μπορω να πω οτι καθε γυναικα εχει αντρες στην ουρα να τη περιμενουν. ε καποιοι απο αυτους θα ειναι αξιολογοι δε μπορει να ειναι ολοι ακαταλληλοι. ανοιξου και δωσε ευκαιριες

"καθε γυναικα εχει αντρες στην ουρα να τη περιμενουν"
Υπάρχει ακόμα κόσμος που το πιστεύει αυτό? πού το είδες?
Η μοναξιά/δυσκολία εύρεσης συντρόφου/όπως θες πες το απασχολεί πολλούς, ανεξαρτήτως φύλου - και εμφάνισης θα προσθέσω.

26.5.2022 | 04:58

Έχω γράψει αρκετά σχόλια για αυτό το θέμα. Επειδή δεν παίρνουν από λόγια μερικοί, ας τους αφήσουμε να πιστεύουν πως επειδή είσαι γυναίκα, είναι όλα πανεύκολα! Γαμπροί θα έρθουν στη σειρά και δεν θα ξέρεις ποιον να επιλέξεις! Ο γιατρός είπε να τους λέμε σε όλα αυτά ναι. Μην τους χαλάμε το παραμυθάκι!

Μην τους χαλάς το παραμύθι βρε, έτσι θέλουν να πιστεύουν όσοι άντρες δεν μπορούν να σταυρώσουν σχέση. Το να φταίει η συμπεριφορά τους ούτε που τους περνά από το μυαλό!!!

Είσαι τόσο μικρή για να απελπίζεσαι, προσπάθησε στον ελευθερο χρόνο να συμμετέχεις σε εθελοντικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν έτσι θα γνωρίζεις κόσμο πιθανόν με παρόμοια ενδιαφέροντα και χαρακτηριστικά για με σένα. Επίσης στον εργασιακό τομέα έχεις σκεφτεί κάποιο μεταπτυχιακό, κάποιο σεμινάριο ή μετεκπαίδευση; Ακόμα και αν οικονομικά δεν είσαι σε καλή κτάσταση, αν έχεις καλούς βαθμούς θα μπορούσες να κάνεις αίτηση για υποτροφία ή κάτι! Αν νιώθεις επίσης οτι υπάρχουν άτομα που άξιζαν στη ζωή σου και χαθήκατε .... κάνε το πρώτο βήμα δεν είναι κακό, εξέφρασε την επιθυμία σου για να ξαναβρεθείτε

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες, σε καταλαβαίνω και να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σου, νιώθω κι εγώ κάπως έτσι..Είμαι στα 33 μου και μπορώ να σου πω ότι κι εγώ βιώνω μια παρόμοια κατάσταση όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις..Δυστυχώς οι σχέσεις σήμερα, είτε φιλικές είτε ερωτικές, είναι πολύ δύσκολες..Κι εγώ έτσι σαν εσένα προσπαθώ να γνωρίσω έναν άνθρωπο που να ταιριάζουμε αλλά μάταια κι εγώ..Νιώθω πως τα έχω βαρεθεί όλα,μια ρουτίνα επικρατεί.. Όλοι έχουν ανάγκη έναν άνθρωπο να τους αγαπάει και να τον αγαπάνε, να είναι ο κόσμος του ο ένας του άλλου, μια καλημέρα, ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, ένα φιλί..Αν υπάρχει κάποιος τρόπος εδώ μέσα θα χαρώ να τα πούμε ; )