ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.5.2022 | 22:37

Δέν δέχεται την αλήθεια

Μιλούσα στα social με μία κοπέλα με την οποία ήμασταν συμφοιτητές πρίν από 5 χρόνια,και η κοπέλα μου το παρεξήγησε.Δέν υπήρξε ποτέ,ούτε τότε ούτε και τώρα κάτι πονηρό μεταξύ μας,έτυχε να βρεθούμε στα social όπως συμβαίνει,και μιλούσαμε μόνο για τη δουλειά μας και τίποτα άλλο.Η κοπέλα μου δέν το δέχθηκε,δέν μου άφησε περιθώριο εξήγησης.Το μόνο που μου είπε ήταν ότι ήθελε να μήν της το κρύψω,αλλιώς είμαι ένοχος.Συμφωνώ,της το έκρυψα επειδή δέν ήξερα πώς θα της φανεί,και τελικά ήταν εις βάρος μου.Την δικαιολογώ έως ένα βαθμό γιατί κι εγώ στη θέση της μπορεί να αισθανόμουν το ίδιο,και θέλω να με αφήσει να της εξηγήσω.Ξαναμίλησα με την άλλη κοπέλα,και μου είπε ότι είναι διατεθειμένη να πάει με τον σύντροφο της και να της μιλήσουν για να λυθεί η παρεξήγηση,αλλά εγώ δέν θέλω να τους μπλέξω γιατί δέν φταίνε σε τίποτα.Όσο περνάνε οι μέρες και μαθσίνω ότι βγαίνει,δέν νιώθω καλά.Είνσι πολύ όμορφη κοπέλα,είναι επικοινωνιακή,όπου και άν πάει θα την προσέξουν,γιατί το έχω ζήσει,και παραδέχομαι ότι ζηλεύω.Θέλω να λυθεί η παρεξήγηση και να είμαστε πάλι μαζί,γιατί έστω και άν έκανα λάθος,δέν πίστευα ότι θα έφερνε αυτό το αποτέλεσμα.Είναι λίγο σκληρό να μήν σε αφήνουν να εξηγήσεις,όποια και άν είναι η απόφαση.
5
 
 
 
 
σχόλια

Εντάξει, κι εσύ μπορείς να μην το παρουσιάσεις ότι της το έκρυψες γιατί δεν ήξερες πώς θα της φανεί, αλλά και γιατί δεν το θεώρησες τόσο σημαντικό. Το ίδιο θα έκανες κι αν έβρισκες κάποιον παλιό σου συμφοιτητή ή φίλο από τα νήπια. ΟΚ, λάθος σου που το απέκρυψες λες κι ήταν ένοχο μυστικό. Το να μη δέχεται, όμως, εξήγηση και η άλλη, είναι αδικία. Κατ' εμέ, θα ήταν καλά να βγαίνατε τετράδα, μιας και η πρώην συμφοιτήτρια έχει κι αυτή σχέση. Πάντως, δεν έκανες και αμάν κάτι για να φταις σε περίπτωση που σε χωρίσει. Αν επιμένει να σου κρατάει κακία γι' αυτό, τότε πάει να πει ή ότι είχε κι άλλους λόγους για να μη σ' εμπιστεύεται ή απλώς είναι φουλ στην ανασφάλεια (παρότι ωραία κοπέλα όπως λες) και πάντα θα ψάχνει για ελαττώματα και red flags ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχουν στη σχέση σας, οπότε τι είχες, τι έχασες.

Αυτό !! Αυτό που λες, είναι αδικία. Συμφωνώ μαζί σου. Ότι κι αν έχει συμβεί, πρέπει να έχεις το δικαίωμα να "απολογηθείς" να εξηγήσεις. Αν ο άλλος μουλαρώσει και δεν θέλει να σε ακούσει είναι τραγικό. Προσπάθησε λίγο παραπάνω να της μιλήσεις, αν δεν θέλει ακόμα, άσε λίγο χρόνο να καταλαγιάσει όλο αυτό και προσπάθησε ξανά. Μακάρι να σου πάνε τα πράγματα όπως θέλεις.