ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.5.2022 | 20:59

Αρκετά..

Ο σύντροφος μου ορκίζεται πως με αγαπάει αλλά δε χάνει ευκαιρία να με συγκρίνει μπροστά σε φίλες του. Του έδειξα την έντονη ενόχληση μου και την πρόθεση μου να χωρίσουμε γιατι δε με σέβεται όμως δικαιολογήθηκε πώς δεν τρέχει κάτι και είναι...γνωστές και το υποτίμησε ως γεγονός,λέγοντας μου πώς, ναι κάνει λάθη αλλά είμαι εγώ ο άνθρωπός του!
4
 
 
 
 
σχόλια

Δείγμα ανωριμότητας η (ανούσια) σύγκριση, μπροστά σε άλλες κιόλας. Το ότι το αναγνωρίζει και το υποτιμά παράλληλα, δείχνει και έλλειψη ενσυναίσθησης (και σεβασμού φυσικά, όπως αναφέρεις).

Σε λιγότερο από 6 μήνες θα έχετε χωρίσει. Του έχει τελειώσει αυτό που ένιωθε για εσένα και προσπαθεί να σε κινητοποιήσει να αλλάξεις κάποια πράγματα πάνω σου, προκειμενου να αρχίσεις να του ξανά αρέσεις, γι αυτό σε συγκρίνει για να σου δημιουργήσει το αίσθημα του ανταγωνισμού.Αν θέλεις να παίξεις το παιχνίδι του OK, αν όχι η σχέση οδεύει σύντομα προς το τέλος της. Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια.

Απεργία την Πρωτομαγιά