ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.3.2022 | 15:16

Είπαμε,αλλά όχι κι έτσι...

Δουλεύω σε ένα κατάστημα και σήμερα ήρθε να εξυπηρετηθεί ένας τύπος για ένα θέμα που αφορούσε τη μητέρα του(ήρθε με εξουσιοδότηση,και εννοείται διασταύρωσα τα στοιχεία).Όταν τελειώσαμε,μου είπε σιγά ότι έχω τα πιό όμορφα μάτια που έχει δεί και όχι μόνο,ότι για χάρη μου θα άλλαζε πάροχο για να έρχεται στο κατάστημα και να με βλέπει(αυτό κι άν ήταν!)και ότι στις 2 το μεσημέρι που κλείνουμε θα είναι στο παραδίπλα καφέ και θα με περιμένει.Άν και μου αρέσει το πέσιμο χωρίς σούξου μούξου μανταλάκια,το συγκεκριμένο μου φάνηκε κάπως cringe.Κρίμα,γιατί ήταν ωραίο παιδί.ΥΓ:Δέν πήγα,ούτε απ'έξω δέν πέρασα έστω από περιέργεια.
6
 
 
 
 
σχόλια

Ενώ η σωστή προσέγγιση σήμερα, είναι να πάρει ο άντρας το social account και να κάνει add. Καλα κάποιες το έχετε χάσει τελείως, απλά μην κλαίγεστε μετα ότι είστε μόνες, ότι όλοι είναι μλκες και άλλα τέτοια. Δηλαδή, τι θα γινόταν πια αν πήγαινες να τον βρεις στο καφέ, αφού σου άρεσε. Το πολύ πολύ, αν ήταν περίεργος θα έφευγες, θα του έλεγες ότι δεν ενδιαφέρεσαι και τέλος. Περίμενε τον επόμενο εντελώς άγνωστο τώρα, που θα σου στείλει στα social σε εσένα και σε άλλες 100,και όποια κάτσει.

Οχι ρε, τι να περασεις απεξω εισαι μετα καλα σου??? για να σε δει και να σε κυνηγάει?? μακριαααα....χαχαχα ρε κοπελια εχεις πλακα, οτι ειπε ο αλλοπροσαλος, το ενας σας ξινίζει το αλλο σας βρωμάει. Ακυρώνεις τον εαυτό σου λέγοντας, οτι σου αρεσει το πέσιμο το χυμα αλλα τελικα δεν πηγες, αλλα σου αρεσε κιολας και ειναι και ΚΡΙΜΑ...οχι αγαπη κριμα εισαι εσυ που δεν ξερεις τι θες, εκτος αν εννοουσες κριμα ειναι να τον ταλαιπωρησεις, εκει να το δεχθώ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ